Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Witam.
Dzisiaj mam do zaprezentowania dwa modele z czasów PRL, choć i czasem do tej pory spotykane, oraz współczesnego busa.
Pierwszy to KAMA3 5410 z naczepą wywrotką ZREMB:
i jeszcze z innymi produktami ZRWMBU:
Kolejny to spycharka Staliniec T-130:
i na koniec bus OPEL Vivaro jako "ZAOPATRZENIE" - dostawca pieczywa
Vivaro jak vivaro , ale kamaz z wanną super , nie pamiętam ani z gruchą ani z beczką do cementu ale z wanną i to tą zrębówką to były pierwsze takie.
Ze względu na niskie burty nie mówiło się na to wanna tylko patelnia
Vivaro jak vivaro , ale kamaz z wanną super , nie pamiętam ani z gruchą ani z beczką do cementu ale z wanną i to tą zrębówką to były pierwsze takie.
Ze względu na niskie burty nie mówiło się na to wanna tylko patelnia
Kamaza z beczką do cementu to pamiętam. W JPBMie jeździła jeszcze w 2000 roku. Woziła cement ze Starej Kamienicy z bocznicy kolejowej do Siedlęcina na betoniarnię.
Kapitalne modele pokazane zostały . Szczególnie staliniec mi się podoba i kamaz z wywrotką . W moim mieście jeszcze do niedawna taki śmigał . Jak chcesz to moge wstawić jego fotkę tylko taką z boku pojazdu mam .
Bus OK, gówno - wóz fajną ma beczkę ale ten MAN w nowej wersji jest extra kurcze nie podoba mi się że herpa zrobiła taką dziwna podmiankę kolorystyczną cały czerwony lub cały niebieski chyba by lepiej wyglądał mimo to super maszynka do ciężkich prac.