Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Jak by to powiedzieć STARY ALE JARY MB w Eurocab-ie wygląda bardzo fajnie , Unimog z tym kombajnem z przodu to chyba specjalnie dla mnie co bym do pracy przez górę mógł jeździć .
Jelonki świetnie się prezentują , przyjdzie u na mnie kolej żebym je miał w swojej kolekcji . Co do dafa z kempfem to jak dla mnie pierwsza liga Polskich przewoźników . Podoba mi się w takim układzie .
Jelonki to klasa sama w sobie. Pięknie zrobione. Natomiast tak przerobiony Kempf to mi się bardzo podoba. Pięknie i bardzo realistycznie wygląda. Gratuluję pomysłu i wykonania.
Dzięki za komentarze.
Dzisiaj tak na szybko IVECO wywrotka. Przerobiona tylna belka i oświetlenie oraz tylna klapa która była przyklejona na stałe a teraz otwiera się przy podnoszeniu kipra: