• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Sportowe i Serwisowe - Brodagaz

Adix

Znany użytkownik
Reakcje
1.832 2 0
(y) Cały zestaw robi wrażenie , te modele Renault Magnum nigdy nie wyjda z mody . A jest ich coraz mniej na rynku modelarskim . Tak że trzeba się śpieszyć z zakupem jakiejś Magnumki do swoich kolekcji . ;)

Slavi

Znany użytkownik
Reakcje
2.770 4 0
Zacznę od najnowszej prezentacji:
AE w barwach Valeo wygląda kapitalnie! :) Z resztą, druga "Renówka" w fabrycznym malowaniu też świetna. Albedo użyło tego samego modelu w dwóch zestawach (co najmniej). U mnie ciągnie tanka 30'ft Bayer. :)
EuroTech Stute/Deutz miniatura mocno rzucająca się w oczy. :) Całość fajnie skomponowana i podoba mi się. Wbrew pozorom, można uzbierać całkiem sporo zestawów z tej "rodziny".
F90 BMW Schitzer. Model z "kozackimi" kominami za kabiną bardzo dobrze nam znany. :)
DAF 95 Ascona Cup - Lubię te "dziewięć piątki", szczególnie w średniej kabinie. Piękne (ledwo widoczne) szczegóły, numery taborowe w naczepie + ciągniku a do tego namalowany obrys. :)
Na koniec SK Schumacher. Wygląda na B&S ale nie do końca widzę , czy otwierają się drzwi. :)

OP
OP
Brodagaz

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.040 108 2
AE w barwach Valeo wygląda kapitalnie! :) Z resztą, druga "Renówka" w fabrycznym malowaniu też świetna. Albedo użyło tego samego modelu w dwóch zestawach (co najmniej). U mnie ciągnie tanka 30'ft Bayer. :)
EuroTech Stute/Deutz miniatura mocno rzucająca się w oczy. :) Całość fajnie skomponowana i podoba mi się. Wbrew pozorom, można uzbierać całkiem sporo zestawów z tej "rodziny".
F90 BMW Schitzer. Model z "kozackimi" kominami za kabiną bardzo dobrze nam znany. :)
DAF 95 Ascona Cup - Lubię te "dziewięć piątki", szczególnie w średniej kabinie. Piękne (ledwo widoczne) szczegóły, numery taborowe w naczepie + ciągniku a do tego namalowany obrys. :)
Na koniec SK Schumacher. Wygląda na B&S ale nie do końca widzę , czy otwierają się drzwi. :)
SK Schumacher to AWM :)

Tomek M.

Znany użytkownik
Reakcje
10.112 68 0
33 lata i nikt nie pokonał Renault w temacie opadania szczeny na pokazaną nowość.
Kto wie, może gdyby Mateusz dalej był premierem to by ich zaorał i pokazał jakąś ciężarową izerę....

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.621 387 20
Świetna wersja tego modelu. Kapitalna naczepa do transportu sportowych samochodów. Otwierany tył to fajna ciekawostka, no a ciągnik - jak to SK-acz, każdy jest fajny.