• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Sportowe i Serwisowe - Brodagaz

Slavi

Znany użytkownik
Reakcje
2.809 4 0
Albedowa Magnum. Bardzo dobra forma i wykonanie na czele z zawiasami i ryglami naczepy w 3D. Podoba mi się również kolorystycznie.
MAN BMW-WilliamsF1. Następny również dobry pojazd serwisowy. W pierwszej chwili pomyślałem prawie tak samo jak Tomek. :ROFL: Dedykowane pudełko - kolejna rzecz, która mi się zdecydowanie podoba. Naprawdę ciekawy model w Twojej pod-kolekcji.
Na koniec Volvo od Albedo. Miniatura którą widzę pierwszy raz. Ciekawe kolory tego Szwedzkiego teamu. Tradycyjnie u tego producenta, pęknięta opona. :D

OP
OP
Brodagaz

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.248 108 2
Albedowa Magnum. Bardzo dobra forma i wykonanie na czele z zawiasami i ryglami naczepy w 3D. Podoba mi się również kolorystycznie.
MAN BMW-WilliamsF1. Następny również dobry pojazd serwisowy. W pierwszej chwili pomyślałem prawie tak samo jak Tomek. :ROFL: Dedykowane pudełko - kolejna rzecz, która mi się zdecydowanie podoba. Naprawdę ciekawy model w Twojej pod-kolekcji.
Na koniec Volvo od Albedo. Miniatura którą widzę pierwszy raz. Ciekawe kolory tego Szwedzkiego teamu. Tradycyjnie u tego producenta, pęknięta opona. :D
Zawsze mi się podobały te serwisowe ciężarówki i dlatego lubię tu zaglądać . Bardzo fajne malowanie .
Super Renóweczka(y)(y), ja poluję na jedną ze scanii w tych barwach.
Piękny serwisowy zestaw. Stary model ale wykonaniem nie odstaje od dzisiejszych miniatur.
Panowie dzięki za komentarze :)

Slavi

Znany użytkownik
Reakcje
2.809 4 0
B&S... Szkoda , że ta firma zrobiła tak mało modeli... :( W tamtych czasach biła Herpę na głowę. Nie wiem jaka była różnica cenowa, ale jakościowo co najmniej dorównywała liderowi. O otwieranych drzwiach nawet nie wspomnę, bo nawet dziś wzbudza podziw. :)