Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Ładnie to wygląda, ten man jeszcze bardziej dodaje smaczku bo to klasyk naczepa równie ciekawa bo na jednej osi i z dużą ilością oznakowania, podoba mi się!!
Piękny ten zestaw do przewozu motorów. Pierwszy raz takie malowanie widzę. Kapitalnie wygląda. Ciekawe, czy jakaś firma zrobiła model takiego sportowego motocykla KTM?
Piękny ten zestaw do przewozu motorów. Pierwszy raz takie malowanie widzę. Kapitalnie wygląda. Ciekawe, czy jakaś firma zrobiła model takiego sportowego motocykla KTM?
Broda pokazuje te serwisowe i pokazuje . Nie myślałem że aż tyle ich jest . Człowiek jak wchodzi na portale aukcyjne czy sklepy internetowe to widzi ciągle te same albo podobne . Kolejny bardzo fajny model do tej podkolkcji . Mi się podoba bardzo malowanie tej naczepy . Fajnym akcentem jest też ta pomarańczowa blenda w ciagniku .