• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Specjalne - mafo

OP
OP
mafo

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.815 387 20
Trafił się w mojej kolekcji taki wikingowy model VW w barwach strażackich z Hamburga... :) Powiem, że jestem bardzo miło zaskoczony jakością wykonania tej miniaturki.

VW Touareg Feuerwehr Hamburg 01.jpg
VW Touareg Feuerwehr Hamburg 02.jpg
VW Touareg Feuerwehr Hamburg 03.jpg
VW Touareg Feuerwehr Hamburg 04.jpg
VW Touareg Feuerwehr Hamburg 05.jpg
VW Touareg Feuerwehr Hamburg 06.jpg

OP
OP
mafo

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.815 387 20
To fakt, Herpa się nie popisała i dała golasa... Tak jak w naczepach. Lenistwo tej firmy mnie powala na kolana. :cenzura: Chyba naprawdę muszę się głęboko zastanowić przy zakupach jakichkolwiek następnych modeli.:niepewny: Za tak niedorobione modele powinna być dużo niższa cena...

OP
OP
mafo

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.815 387 20
AWM też wydało kiedyś model w tych barwach. Ostatnio udało mi się go nabyć drogą kupna. VW Caddy w barwach trans-o-flex.

VW Caddy trans-o-flex 001.jpg
VW Caddy trans-o-flex 002.jpg
VW Caddy trans-o-flex 003.jpg
VW Caddy trans-o-flex 004.jpg

lotus102

Znany użytkownik
Reakcje
2.247 7 3
Mercedes Sprnter jest kapitalny.
Mam blaszka tego kuriera.ale inny kolor..czyżby zmiana malowania nastąpiła.

OP
OP
mafo

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.815 387 20
Dziś taki nietypowy samochód specjalny, bo dostarczający kwiaty. Jako ciekawostkę znalazłem informacje, że firma Fleurop została założona w 1927 r., natomiast w Polsce zagościła w 1956 r, a obecnie jej oddziałem jest Poczta Kwiatowa.
Model Smarta w barwach Fleurop wykonał Busch.

Smart Fleurop 001.jpg
Smart Fleurop 002.jpg
Smart Fleurop 003.jpg

Misiek

Znany użytkownik
NAMR
Reakcje
5.979 144 0
Masz gdzieś wątek jak budować takie ładne makietki prezentacyjne i dobierać tło?
Nie śledziłem chyba na bieżąco?

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.269 108 2
Ciężko nazwać samochó z reklamą , samochodem specjalnym ale ok , ładunek ma na pewno specjalny dla jakieś pięknej Pani :) :) :)