Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Daaawno nie byłem na giełdzie w Katowicach, ale wracam do dłubania w H0 i trzeba zrobić jakieś zakupy. Rozumiem, ze teraz giełda odbywa się w Sosnowcu. Czy jest planowana 3 stycznia 2016?
Daaawno nie byłem na giełdzie w Katowicach, ale wracam do dłubania w H0 i trzeba zrobić jakieś zakupy. Rozumiem, ze teraz giełda odbywa się w Sosnowcu. Czy jest planowana 3 stycznia 2016?
Koledzy wybieram się po raz pierwszy na giełdę do Sosnowca. Mam kawałek drogi i jak na złość płatnej i chciałbym Was podpytać jak wyglada tam frekwencja jeśli chodzi o stoiska i sprzedawców. Można tam kupić jakieś rarytasy jeśli chodzi o PKP czy raczej modele będące w ciągłej sprzedaży?
Miałem pytać o termin najbliższej giełdy i nie zauważyłem , że post wyżej jest podany , żle ze mną coś , więc zapytam o ilość sprzedających i kupujących?
W mojej ocenie zarówno ilość jednych jak i drugich jest wystarczająca, żeby był sens przyjechać. Zawsze wystawiają się 2-3 konkretne sklepy, 20-30tu indywidualnych sprzedających, Elvis ze swoimi zabawkami...
Cześć.
Jak liczą sobie od sprzedających?
Za stolik?
Czy jest w tradycji przywożenie swoich stołów, czy też blatów?
Pytam, bo wybieram się po raz pierwszy nie jako kupujący...
Cześć.
Jak liczą sobie od sprzedających?
Za stolik?
Czy jest w tradycji przywożenie swoich stołów, czy też blatów?
Pytam, bo wybieram się po raz pierwszy nie jako kupujący...