Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Po raz kolejny "wystawiłem" ocenę mimo że jej nie wystawiłem. Jak się jakiemuś adminowi moja obecność na forum nie podoba to niech mi to offen napisze a nie grzebie w koncie...mam jednak nadzieję, że to jakiś błąd tylko. @Kris usuwam ten negatyw...
@Adam Okuń ja tez ostatnio przez fona wystawiłem "Niechlujną pisownię" komuś, niestety z tabletami i smartfonami to racja, idzie niechcący wystawić niechcianą ocenę. Także dostałem info na pw o negatywie
Nikt nie lubi płacić, ale dlaczego miałby to być temat dyskusyjny, zwłaszcza dla gości zza zachodniej granicy? W Niemczech wstęp na tego typu giełdy (modelarskie, kolejowe) kosztuje zwykle 4-5 euro (żeby nie było wątpliwości, chodzi o wstęp dla zwiedzających i kupujących, nie dla wystawców). Na duże imprezy, np. Modelspoor w Utrechcie, bilet potrafi kosztowac nawet 15 euro.
To prawda, ale też cena wstępu jest 3 razy wyższa, niż na zwykłe giełdy. Chodziło mi tylko o to, że za granicą, a zwłaszcza w Niemczech, tego rodzaju imprezy są zwykle płatne i nikt się temu nie dziwi. Dlatego też nie rozumiem, czemu miałby to być temat dyskusyjny dla gości zza granicy.
To prawda, ale też cena wstępu jest 3 razy wyższa, niż na zwykłe giełdy. Chodziło mi tylko o to, że za granicą, a zwłaszcza w Niemczech, tego rodzaju imprezy są zwykle płatne i nikt się temu nie dziwi. Dlatego też nie rozumiem, czemu miałby to być temat dyskusyjny dla gości zza granicy.
Tu sie zgadzam w 100%.
Ja nie jestem przeciw opłacie za wejście na giełdę. Ale żeby była ona w granicach rozsądku. W Warszawie w Pałacu Kultury była nie do przyjęcia. Teraz nowa w Muzeum Kolejnictwa jest lepiej.
Tu sie zgadzam w 100%.
Ja nie jestem przeciw opłacie za wejście na giełdę. Ale żeby była ona w granicach rozsądku. W Warszawie w Pałacu Kultury była nie do przyjęcia. Teraz nowa w Muzeum Kolejnictwa jest lepiej.
Jest może dostęp do lokomotywy od strony szkoły? Młody ma z nią zdjęcie ale tylko w tle z tego miejsca, z którego powyższe zdjęcie jest zrobione, a chciałby być bliżej.
Witam szanowne grono kolegów.
Chciałbym zapytać ile kosztuje miejsce na giełdzie w Sosnowcu dla osób sprzedających modele. Pierwszy raz pojawię się na giełdzie po drugiej stronie stołu i chciałbym uzyskać kilka informacji. Mam kilka modeli z taboru amerykańskiego, które chciałbym sprzedać. Czy z doświadczenia kolegów, na giełdę przyjeżdżają osoby zainteresowane tym taborem, czy raczej nie ma sensu wystawiać ich.
Z góry bardzo dziękuję za jakiekolwiek informacje.
Pozdrawiam i do zobaczenia na giełdzie.
Zbyszek
Witam szanowne grono kolegów.
Chciałbym zapytać ile kosztuje miejsce na giełdzie w Sosnowcu dla osób sprzedających modele. Pierwszy raz pojawię się na giełdzie po drugiej stronie stołu i chciałbym uzyskać kilka informacji. Mam kilka modeli z taboru amerykańskiego, które chciałbym sprzedać. Czy z doświadczenia kolegów, na giełdę przyjeżdżają osoby zainteresowane tym taborem, czy raczej nie ma sensu wystawiać ich.
Z góry bardzo dziękuję za jakiekolwiek informacje.
Pozdrawiam i do zobaczenia na giełdzie.
Zbyszek