Jakim sposobem miałby powstać harmonogram w H0 jeżeli nie było rozkładu jazdy?
Jak dla mnie impreza SUPER.
Musze podkreślić, że nie wiem jak to wygląda na innych imprezach - nie mam porównania, bo to moja pierwsza taka impreza i inne to tylko youtube. Pewnie jakby był rozkład to można by się zorientować co i jak - choć nie wiem jak wygląda taki rozkład. Jednak dla mnie osoby, która wraca po latach do modelarstwa kolejowego przyjazd na taką imprezę to super frajda, ale jak dla mnie było tego za dużo(w pozytywnym znaczeniu i mówię tu tylko o sali gimnastycznej ale i o stoiskach) by się temu dobrze przyglądnąć(a byłem 4 godziny), więc musiałem w dostępnym czasie(przyjazd z rodziną) oglądać co było i jeździło, a nie wiedziałem co zaraz pojedzie. Oglądałem też mocno moduły bo interesowały mnie szczególiki wykończenia.
Rozkład - harmonogram
Było by super dla takich osób jak ja, jakby było wiadomo, że np.: o godzinie 12:00~12:15 pojedzie jakiś fajny skład lub lokomotywa, albo że jedzie skład X, a za nim ze stacji A wyjedzie skład taki i taki
Teraz fantazjuję - ekran na sali gimnastycznej lub dobry projektor na którym widać godzinę odjazdu z jakiej stacji do jakiej i zdjęcie składu
A przed imprezą np.: tu na forum taki rozkład, oczywiście może się coś przesunąć zmienić, ale wiedział bym że będzie skład na imprezie który mi się marzy i mogę go zobaczyć w rzeczywistości i posłuchać dźwięków z lokomotywy bo wiem że będzie w niej dekoder taki i taki.
Jaszcze raz dzięki za imprezę organizatorom