Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Od tego oglądania aż się łezka w oku kreci. Często takim jelczem człowiek się przejechał z dziadkiem czy wujem. PKS w dzieciństwie był mi znany od podszewki. Wiele godzin na bazie czekając na wyjazd z warsztatu lub gdzieś w kraju na jakimś placu w oczekiwaniu na załadunek. To były czasy. Do dziś mam gdzieś na strychu kierownice od Jelcza. Pięknie prezentują się te scenki. Pogratulować umiejętności.
Betoniarnia super. co do oświetlenia to zerknij sobie na moją betoniarnie. Co prawda lampy nie świecą ale mają świetne odwzorowanie i pasują dl lat PRLu. Jak nie zapomnę to podeślę Ci producenta i nr katalogowy.
Brak słów... Człowiek się stara, maluje, chucha, dmucha żeby model był jak najlepszy, a potem jeden z z drugim zatrudnią flejtuchów co o sprzęt nie dbają Świetne jak zawsze.