• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Smak 80-tych lat...

Sebastian CH

Znany użytkownik
Reakcje
6 0 0
Od tego oglądania aż się łezka w oku kreci. Często takim jelczem człowiek się przejechał z dziadkiem czy wujem. PKS w dzieciństwie był mi znany od podszewki. Wiele godzin na bazie czekając na wyjazd z warsztatu lub gdzieś w kraju na jakimś placu w oczekiwaniu na załadunek. To były czasy. Do dziś mam gdzieś na strychu kierownice od Jelcza. Pięknie prezentują się te scenki. Pogratulować umiejętności.

herbi

Znany użytkownik
Reakcje
2.230 2 0
Betoniarnia super. co do oświetlenia to zerknij sobie na moją betoniarnie. Co prawda lampy nie świecą ale mają świetne odwzorowanie i pasują dl lat PRLu. Jak nie zapomnę to podeślę Ci producenta i nr katalogowy.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.814 387 20
U Ciebie jak zwykle, fotki na najwyższym poziomie. A modele po waloryzacji wyglądają naprawdę jak w realu. (y)(y)(y)

S.A.W Model

Aktywny użytkownik
Reakcje
1 0 0
Brak słów... Człowiek się stara, maluje, chucha, dmucha żeby model był jak najlepszy, a potem jeden z z drugim zatrudnią flejtuchów co o sprzęt nie dbają :) Świetne jak zawsze.