• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja skromne takie tam-sloth...

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.535 67 1
Fajne modele pokazujesz tylko szkoda że tylko w taki sposób bierzesz udział w forum , a nie komentujesz modeli innym kolegą . Z tej prezentacji najfajniejszy jest czerwono-zielony daf z Austrii . Składaki z kontenerami też bardzo fajne .

Sebastian CH

Znany użytkownik
Reakcje
6 0 0
Musze przyznać że wszystkie na swój sposób mi się podobają. Ale jeśli miałbym wybrać to:
1) zielony
2) MAN
3) biały
4) żółty.
A w zasadzie to wszystkie dołączyłbym do listy zakupów.

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Każdy interesujący. Dafy z puszkami widzę po raz pierwszy, szczególnie Fritom mi się podoba. Latzer to kolejny udany Austriak.

DyrdekHz

Znany użytkownik
Reakcje
6 0 0
Wczoraj sprawdzałem jakie są ceny tego Notheggera. :D Bądź co bądź to nieodzowny element autostrad w południowej części UE. Sam model fajny głównie za sprawą kabiny SC i belką Koegla. Reszta modeli też ciekawa. :)

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.535 67 1
Mi się w tej prezentacji bardzo spodobały scanie , takie krajowe . Volvo z cementowozem też mi się podoba . Daf natomiast ładnie wykonany , ale za malowanie tej spedycji jakoś nie przepadam .

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
O panie tym Notheggerem to mnie teraz zniszczyłeś. Faktycznie sporo tego widać na drogach, również u nas, a malowanie jest bardzo rozpoznawalne. Belka to mistrzostwo. (y) Poważnie zastanawiałem się nad tym modelem, gdy się pojawił, ale temat zszedł jakoś na bok. Kilka dni temu jeżdżąc po Austrii sporo się tego naoglądałem i znowu zaczął mi chodzić po głowie, a teraz ostatecznie przekonałem się, że będzie go trzeba nabyć. (y)

Ostatnio edytowane:

kacperR

Znany użytkownik
Reakcje
43 0 0
Daf jest super, belka Kögla fajnie się prezentuje, zawsze to coś innego niż zwykły standardowy biały zderzak Herpy. Pozostałe modele też ciekawe, jednak między nowym Volvem a Scaniami wygrywają obie Szwedki.

OP
OP
sloth

sloth

Znany użytkownik
Reakcje
188 0 2
Jeśli chodzi o nothegger'a to zmieniłem koła bo w modelu były tragiczne jeśli chodzi o kolor oraz belkę też,jest kogla ale biała i bez napisu.Najbardziej podobają mi się dafy w średniej kabinie,większość modeli to kupuję u Pawła von PJ:).Dokładny przegląd Schluetera i można znaleźć i trafić niezłe wynalazki,.
Naczepy CTR to chłodnia jest z Auf Achse a firanka pochodzi z zestawu z magnumką i wychodzą jak widać typowe no name-składaki z polskich dróg,takie zestawy najbardziej lubię.

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Samochody ciężarowe 14