• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja skromne takie tam-sloth...

Maverick

Znany użytkownik
Reakcje
396 37 5
No Volvo I generacji najfajniejsze i żałuję, że je sprzedałem ale za to u Ciebie się nie marnuje leżąc w pudełku jak u mnie.;)
Reszta modeli równie ładna ale jednak stare Volvo króluje.(y)

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.799 387 20
Bardzo ciekawe modele pokazałeś. Wandt całkiem fajny, ale jak dla mnie to białe Volvo dużo lepiej wygląda. Ten grill robi bardzo dużo w wyglądzie ciągnika. Stare Volvo też bardzo fajnie się prezentuje, a Mercedes to taki no name, prosto z naszych dróg. Fajna prezentacja.(y)

BoBi

Znany użytkownik
Reakcje
6 0 0
Wand u Slotha to już podstawa, ale ja jednak mimo wszystko skłaniam się bardziej ku FH12 I generacji- jest świetne w tym zestawie!!!

BoBi

Znany użytkownik
Reakcje
6 0 0
Świetne te naczepy low na normalnych felgach, nie tych dużych "wypukłych" badziewiach z Herpy.
DAF też się fajnie na LOW prezentuje, choć do mnie bardziej przemawiał w standardzie. A cały zestaw świetnie wygląda!

jarekom

Znany użytkownik
Reakcje
726 2 0
Fajny model, można ich trochę nazbierać. Z poprzednich pokazanych modeli to podoba mi się Volvo z naczepą Krone.

BoBi

Znany użytkownik
Reakcje
6 0 0
Tomasz, miałeś skończyć z H0 i cóż to widzę, coraz to lepsze sztuki! :LOL:Widzę, że nie zawsze WSI bierze górę. Piękne okazy "łowisz". Actros zabija ciągnikiem, volvo felgami w naczepie.

OP
OP
sloth

sloth

Znany użytkownik
Reakcje
188 0 2
Hmmm...wiesz jak to jest,ciężko skończyć i staram się ograniczać jakoś.WSI mam cały czas i zastój w tym temacie,chyba pójdę w stronę rajdówek ciężarówych tzn DAKAR TRUCK,jeszcze będę polował na jakieś ciekawe FH4.Oldenburger to mam podkolekcję małą,a ten actros to też mnie rozwalił malowaniem i tym że zestaw jest biały z delikatnym malowaniem.

Maverick

Znany użytkownik
Reakcje
396 37 5
Mi jednak zdecydowanie podoba się zestaw z Volvo. Bardzo ładnie się prezentuje w tych barwach i te felgi w naczepie wygladają naprawdę świetnie, a Actros... No cóż do mnie on kompletnie nie przemawia. Jak widać to rzecz gustu i byłóo by nudno gdyby wszystkim podobało się to samo. :)

piter_wxc

Znany użytkownik
Reakcje
68 0 0
Actros wygląda bardzo dostojnie, biel i te nie nachalne malowanie są przyjemne dla oka - jak zwykle fajny rodzynek - gratuluję.

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.429 67 1
Oba modele mi się podobają , jednak ze wskazaniem na Volvo . Fajnie się będzie prezentował z resztą modeli w tych barwach które posiadasz . Co do mercedesa to trzeba przyznać że bardzo oryginalne malowanie ma .

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Samochody ciężarowe 14