• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Skromna kolekcja Pitka

prezes58

Aktywny użytkownik
Reakcje
3 0 0
144 jest fajna, co prawda ja bym pomyślał nad zmianą tych chromów w ciągniku bo wg mnie nie pasują, ale to takie moje spostrzeżenie. Natomiast 143m to mój faworyt w tej prezentacji.
Pozdrawiam Kuba:)

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.797 387 20
Bardzo ciekawe modele pokazujesz. Najciekawsze to oldtimery. Mnie najbardziej podobają się Steyr i Volvo z PEKAESU. Jakbyś kiedyś nie miał co z nimi zrobić, to ja chętnie je przygarnę.:)

szczypior6192

Aktywny użytkownik
Reakcje
0 0 0
Bardzo ciekawa kolekcja. Moją uwagę przyciągnęła 111 z kontenerem. Steyer również genialny muszę się i ja za takim rozejrzeć. Widzę, że w Twojej kolekcji nawet Jelczyk znalazł miejsce.

pierek

Znany użytkownik
Reakcje
76 9 0
To kolega mnie mile zaskoczył :) modelami spedycji RWFK nawet nie wiedziałem o istnieniu tych modeli. Sam mam Scanie 142M w konfiguracji z przyczepą 3 osiową .Najfajniejsze w tych modelach jest malowanie na atrapie chłodnicy gratuluje ich posiadania.

M

Maverick

Gość
Bardzo fajna kolekcja się zapowiada. Mnie również tak jak "Pierka" zaskoczyłeś tymi RWFK a w oko wpadł mi ten skromnie "ofocony" Steyer. Mógłbyś zrobić kilka jego fotek i pokazać go bliżej?

OP
OP
pitek

pitek

Znany użytkownik
Reakcje
1 0 0
Dziękuje za zainteresowanie.Od zawsze interesowały mnie starsze modele.Mam nadzieje,że kolejne fotki przypadną wam do gustu.Postaram się w najbliszym czasie wstawić lepsze zdjęcia poszczególnych modeli.

steyer.jpg
P1070153.JPG
aab.jpg

M

Maverick

Gość
Ten Steyer strażacki ma taki ostry kolor, że mógłby bez sygnałów świetlnych na akcje jeżdzić:) ale podoba mi się i też mam go w swojej kolekcji.

P.S.nastepnym razem uważniej i bez pośpiechu pisz posty/rób prezentacje bo musiałem się nieżle nakombinować aby "sklecić" te wszystkie twoje posty w jeden poprawny.;)

Ludlego

Aktywny użytkownik
Reakcje
0 0 0
Lubie te starsze ciągniki scanii, Steyer jest genialny, nie stety nie mam go w kolekcji. Mi jedynie w nim nie pasuje belka świetlna.

PS. Można by poprosić o fote tyłu tego strażaka?

OP
OP
pitek

pitek

Znany użytkownik
Reakcje
1 0 0
Jak tylko wrócę do domu to postaram się zrobić z innej perspektywy steyery i kolejne zdjęcia starszych ciężarówek.Pozdrawiam :)

M

Maverick

Gość
Dzięki za dodatkowe zdjęcia. A z dzisiaj zaprezentowanych modeli to najbardziej podoba mi się ta ostatnia Scania hakowiec z kontenerem i szkoda tylko, że nie ma przyczepy ale i tak jest świetna.