• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Model fabryczny Schlesienmodelle - modele wagonów typu 408W

Laku

Aktywny użytkownik
Reakcje
604 28 1
No właśnie o to mi chodziło. Czy będzie można sobie zrobić np. 3 wagony z drewnem. Wtedy by musiało być 9 ładunków, żeby byla możliwa każda kombinacja.

Arekmiz

Władza może wszytko
Reakcje
2.276 235 0
Nie zadawajcie już takich pytań, bo pan Robert z SM oświadczył, że na forum (ale także w innych mediach np. na FB) nie będzie już informował o postępach prac, o nowych modelach, planach wydawniczych, etc. Trzeba to uszanować i czekać na niespodzianki. Może to i zdrowiej będzie dla wszystkich. :)

hjugytf

Znany użytkownik
Reakcje
506 52 4
Nie zadawajcie już takich pytań, bo pan Robert z SM oświadczył, że na forum (ale także w innych mediach np. na FB) nie będzie już informował o postępach prac, o nowych modelach, planach wydawniczych, etc. Trzeba to uszanować i czekać na niespodzianki. Może to i zdrowiej będzie dla wszystkich. :)
Nie wiedziałem. Fakt obrażał się piętnaście razy, ale myślałem, że może teraz jest odbrażony to coś się dowiem.

Młodzikowski

Znany użytkownik
H0e
Reakcje
5.526 34 0
... Modele są mi potrzebne do weryfikacji, opisu wykonania i porównania tego samego typu wagonu produkowanego przez dwóch producentów. Taki opis oraz porównanie z oryginałem ukaże się w kolejnym numerze "Mini Repliki"...
Z "kronikarskiego obowiązku" - będąc dzisiaj w warszawskim Empik-u miałem okazję "przewertować" najnowszy numer (124) ... Wychodzi więc, że został rozesłany i czeka na klientów ... :)