• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Model fabryczny Schlesienmodelle - lokomotywy serii 104E / EP09

old_jawa

Znany użytkownik
Reakcje
2.030 65 1
A z kiedy są to zapowiedzi? I czy są nadal aktualne? Bo lokomotywy newagoskie, na które czekam już powinny zacząć się ukazywać wedle zapowiedzi ze strony modelcenter. Nie chcę już nawet wspominać o paru EP09 :(
Myślę, że zapowiedziane terminy nie należy traktować jako pewnik tylko orientacyjny czas. Zresztą z tego powodu niedługo po ich ogłoszeniu zostały wycofane informacje o spodziewanym pojawieniu się modeli w sprzedaży.

Seko1

Nowy użytkownik
Reakcje
11 0 0
Myślę, że zapowiedziane terminy nie należy traktować jako pewnik, tylko orientacyjny czas. Zresztą z tego powodu niedługo po ich ogłoszeniu zostały wycofane informacje o spodziewanym pojawieniu się modeli w sprzedaży.
Oczywiście jestem tego świadom, ale chciałbym jakoś zaplanować moje modelarskie wydatki i nie mam zbytnio jak. Niezbyt mi się podoba to, że zobowiązałem się w preorderze do zakupu, a nie wiem +- kiedy będę miał go dokonać.
Lepiej niech się ukażą później, ale jeszcze bardziej dopracowane.
I niech SM robi kiedy tylko chce i najlepszej jakości. Ja jednak zobowiązałem się do płatności i chciałbym przynajmniej wiedzieć, czy mam się jej spodziewać za miesiąc, czy za rok.