Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Masz z tym jakiś problem? Radzę zakończyć ci tą dyskusję bo temat dotyczy nowości z firmy SAW to raz a dwa proponuję trochę zmienic język bo jeszcze raz rzucisz ku... i odpoczniesz od pisania na forum przez jakiś czas.
Jako żem człowiek młodszej daty i takich nys nie pamiętam, chciałem zapytać: czy w na przełomie lat 60/70 jeździły takie kolorowe? Chodzi mi o tą biało-niebieska i "Teraz Polska"
Jest naprawdę blisko ukończenia, ale jeszcze trochę to potrwa. Najpierw będzie zapowiadany model z dedykacja dla Irokeza. Model będzie pokazany jak wszystko będzie dopięte.
Jako żem człowiek młodszej daty i takich nys nie pamiętam, chciałem zapytać: czy w na przełomie lat 60/70 jeździły takie kolorowe? Chodzi mi o tą biało-niebieska i "Teraz Polska"
Wszystkie malowania które prezentujemy na naszych modelach staramy się, aby były podparte fotografiami z epoki. W merytorycznym przygotowaniu kalkomanii pomaga nam osoba której wiedzę bardzo sobie cenimy.
Seweryn zrobiłeś smaka tymi blachami Powyższy jelcz genialny, piękna fotografia To musiał być jakiś bogaty i wpływowy PKS, bo jednak te jelcze to był wypas na tamte czasy
Tego symbolu nie zna nikt... Mam ją zrobioną (miała być do 316), dosłownie kilka zdjęć tej przyczepy znalazłem. Pytałem w kilku miejscach o informację o tej przyczepie i nic.
.. Nie, no "zacofkę" mam konkretną.
Cudenia i słodkości te Nynie..
...Zamawiam PIECZYWO... Łączność jeszcze by się przydała , ale na na razie złożyłem zamówienie na "chlebek"...