Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
szkoda zachodu pisałem w grudniu do dzisiaj nie mam odpowiedzi dałem spokój Istnieje coś takiego jak interpunkcja o wielkiej literze na początku zdania nie wspominając.
Dobrze się mają.
Przedstawiamy dostępne wersje kolorystyczne Nysy N-59 furgon. Ceny takiej jak podaliśmy wcześniej czyli 90zł za malowanie jednokolorowe, 100zł za dwukolorowe, Milicja 105zł.
Cena Pomocy Drogowej zostanie podana po weekendzie.
Modele mają w standardzie zapuszczone linie podziału oraz atrapę przednią, oczywiście na życzenie może być bez.
szkoda zachodu pisałem w grudniu do dzisiaj nie mam odpowiedzi dałem spokój Istnieje coś takiego jak interpunkcja, o wielkiej literze na początku zdania nie wspominając.
Bo nie lubię jak się czepiam a nie mam racji... potem się źle czuję że źle skarciłem człowieka. Uważam że jest to niestosowne i niepotrzebne.
Według zasad, przecinek stawia się między zdaniem podrzędnym a nadrzędnym a te wydają mi się teraz równorzędne... No już sam nie wiem! Za duże tych innych języków...