• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

1:1 Samochody dostawcze 1:1

OP
OP
DyrdekHz

DyrdekHz

Znany użytkownik
Reakcje
6 0 0
W Anglii rozumuje się byle jak czyli po swojemu. Z reguły policja, a szczególnie drogówka nie robi problemu, jak w kraju. Jak przeładujesz to spoko byle by mieć sprawny sprzęt, wykupione ubezpieczenie i inne takie. Są mili i pomocni pod warunkiem, że nie ściemniasz.
[DOUBLEPOST=1422564933][/DOUBLEPOST]
Zgadzam się:) w 100%.
[DOUBLEPOST=1422565183,1422564777][/DOUBLEPOST]IVECO z ciuchami "dla lasek" jest dostawczakiem;), tak jak wywrotka i ciągnik;).
I nadal nie rozumiesz dlaczego to nieodpowiedni temat? Pojazd dostawczy w rozumieniu potocznym to pojazd ciężarowy do 3,5 tony. Tak jest przynajmniej w Polsce (jak sprawa wygląda w tej "super" Anglii nie wiem) a że jesteśmy na polskim forum to wypadałoby się stosować do norm przyjętych w Polsce. Proste.

Railways

Znany użytkownik
Reakcje
1.078 18 0
I nadal nie rozumiesz dlaczego to nieodpowiedni temat? Pojazd dostawczy w rozumieniu potocznym to pojazd ciężarowy do 3,5 tony. Tak jest przynajmniej w Polsce (jak sprawa wygląda w tej "super" Anglii nie wiem) a że jesteśmy na polskim forum to wypadałoby się stosować do norm przyjętych w Polsce. Proste.
Zanim mnie zblokują;) to co napisałeś podjeżdża mi trochę dyskryminacją. Masz problem z sobą trudno. Jakiś kompleks? Gdzie napisałem: "super Anglia"?

OP
OP
DyrdekHz

DyrdekHz

Znany użytkownik
Reakcje
6 0 0
To źle Ci podjeżdża... Poczucie humoru już masz angielskie, skoro śmieszą Cię moje posty. Nigdzie nie napisałeś, ironicznie wstawiłem cudzysłów przy wyrazie "super" bo takie mam poglądy. Nie róbmy tu zbędnego syfu.

RaFuS

Znany użytkownik
Reakcje
140 3 0
Walka z wiatrakiem :LOL::LOL:
Na wyspach wszystko rozumują inaczej, nawet po złej stronie jeżdżą :LOL:

Takiego wygooglałem, Miki chyba jeszcze nie robił... :rolleyes:

Patent do przemyślenia dla polskich busiarzy których dotyka przeładowanie :p

RaFuS

Znany użytkownik
Reakcje
140 3 0
Miki trup to tak wygląda

:LOL::LOL:

a po zabawie w "modelarza 1:1" moze wyjsc czasem tak...

ehh... dzieciństwo :love:

Railways

Znany użytkownik
Reakcje
1.078 18 0
Mało tego, że na wyspie jeżdżą po złej sronie:D:D, w dodatku nie wiedzą, że trzeba się zatrzymać na czerwonym świetle:p. Musieli im to napisać. Tu przykład:

20150201_184729.jpg

Wybaczcie, że w tym wątku. Poza tym mają jeszcze dwa krany- jeden do zimnej drugi do ciepłej, okna otwierają się na zewnątrz, a nie jak u nas do wewnątrz, kontakty mają wyłączniki (ale akurat to dobre jest), praktycznie w każdej chałupie panuje grzyb, w lazience nie znajdziesz kontaktu, a światło jest na sznurek w suficie. Poza tym mają dodatki dla alkoholików- to następny fenomen poza gipsy, który w Polsce by nie przeszedł:LOL:. A dziś dostawczy DAF TNT. Tutaj pojęcie dostawczy kazdy rozumuje po swojemu- czyli byle jak;):

20150130_120317.jpg

M&M

Znany użytkownik
Reakcje
673 22 2
Daf fajny i Miśkowi się spodoba na pewno.
Ale dostawczy to nie rozumie każdy byle jak tylko do 3,5 tony taki co na zwykłe prawko "B" pojedziesz a ten to ma DMC 10ton :)

Michał Type_r7

Moderator działu Modelarstwo Samochodowe
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.609 160 2
Daf fajny i Miśkowi się spodoba na pewno.
Ale dostawczy to nie rozumie każdy byle jak tylko do 3,5 tony taki co na zwykłe prawko "B" pojedziesz a ten to ma DMC 10ton :)
Nawet bardzo mi się podoba, ale dla mnie to ciężarówka. Z tyłu stoi Boxer i jest to dostawczak.

Railways

Znany użytkownik
Reakcje
1.078 18 0
Nawet bardzo mi się podoba, ale dla mnie to ciężarówka. Z tyłu stoi Boxer i jest to dostawczak.
Dobrze, wstawie Wam nastepnym razem kilka dostawczaków 3,5t ale nadmienie tylko, że klient od DAF-a twierdził, że to dostawczak bo po jego rozumowaniu dostarcza paczki:D. Był na tyle o tym przekonany, bo twierdził , że cięzarówka ma przyczepę:D. Czyli idąc jego rozumowaniem wywrotka jest dostawczakiem bo wozi np.: piasek:LOL:. Takie było rozumowanie tego Angola;).

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Skala 1:1 5
Skala 1:1 0
Skala 1:1 37
Skala 1:1 5
Skala 1:1 1