Po co kolej jak "lemingi" jeżdżą samochodami z kredytów, jeśli oczywiście coś im zostało na ten samochód pieniędzy jak już kupili mieszkanie na kredyt.
Nie mam czasu na dyskusje z wyznawcami, ale to wymagaga komentarza. Więc krótko i odpowiadać żadnym wyznawcom, którzy mają wiedzę objawioną nie będę. Do normalnych ludzi trafi, a ja jak ktoś na argumenty bedzie reagowal wyzwiskami jak ostatnio Yahya to najlepiej będzie świadczyć o jego poziomie.
Mair
Dokładnnie, pomyśl lepiej ze 2 razy zanim wyślesz post.
W ciagu ostatnich dniach pojechałeś 2 razy. Raz z paskami na Bipa. A dwa: że kto nie jeżdzi pociagami to leming. To moze już krzychu Ci wyjaśni dlaczego ludzie nie jeżdża pociagami.
Ja tylko podam taki przyklad. Właśnie jedna moja znajoma osoba jechała na trasie Katowice-Opole. W jedną stronę Polski-Bus 1,5h. za 15 zł, a w drugą jakiś IC za 37zł, i sprawdź już sobie sam jak dlugo. Po przym stwierdziła, że woli autobus. Leming jak nic.
I skoro krzychu twierdzi, że cale zamieszanie jest wynikiem akcji wprowadzania IC na giełdę to zostaje pozdrowić wszystkich frajerów, którzy kupią akcje
.