• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Rodem z DDR-u irokez46

kubass2

Znany użytkownik
Reakcje
8 0 0
Elementów gospodarstwa u Irokeza dobywa w szybkim tempie jak i świetnym przygotowaniu ich na dioramę. Beczka ja uważam ,że nadaje się zarówno na gnojowice jak i na wodę dla bydła itp.

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.136 108 2
Fajna Ifa wyszła , ale dopiero teraz widzę że, ta z osłonami na reflektorach chyba do końca nie jest z waschowana.
Z tych trzech i tak najbardziej podoba mi się zielona.:D

kwb3rdu

Użytkownik
Reakcje
0 0 0
Piekne modele i piekne zdjecia , proponowalbym poddzielic sie wiadomosciami jak takie foty robic . Jest na forum kilku fachowcow ktorzy wstawiaja profesjonalne zdjecia - moze by sie zdalo otworzyc watek o fotgrafowaniu modeli /makiety . Jezeli jest juz na forum to prosze susnac ten wpis .

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.708 387 20
Kolejna piękna praca modelarska. Gratuluję. Model wygląda jak na żywo, a fotki grupowe - świetne, jak zwykle zresztą.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.708 387 20
Robury piękne. Ten wash dodaje dużo realizmu modelom. Chyba i ja będę musiał popróbować tego typu waloryzacji.

RYSA13

Znany użytkownik
Reakcje
37 4 0
Piotrek... jak zawsze u Ciebie modele z górnej półki :) nie lubię tych starszych modeli ale te wyglądają u Ciebie szałowo.

dkmgtc88

Aktywny użytkownik
Reakcje
3 0 0
Fabryczne wyposażenie wersji de luxe kolego tak jak i przednie przeciwmgielne, uchylne tylne szyby i ogrzewanie postojowe wiem bo mam:D