• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Roco - modele lokomotyw serii ST44

Andrzej Harassek

Moderator For Prawdziwa Kolej Koleje Innych Krajów
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
12.173 504 30
H0 fan!!!! napisał(a):
...mógł by być z żółtym czołem i plus za poręcz zamiast tej srebrnej listwy.
A ja właśnie chciałbym z zielonym czołem i ze srebrną listwą, bo takie były typowe w środku IV epoki. Dopiero później zamieniano listwę na poręcz, a w połowie lat osiemdziesiątych wprowadzono żółte malowanie czoła lokomotyw.

A na wizualizacji wyraźnie widać poręcz, ale jak będzie w rzeczywistości, dopiero się przekonamy...

OP
OP
U
Reakcje
0 0 0
Roco to rzetelna firma. Model zapewne będzie 100% taki jak na wizualizacji... czyli nie listwa, tylko poręcz na czole. Nadmienię, że wizualizacja ma bezpośredni związek z formą, z której powstaje model.

Andrzej Harassek

Moderator For Prawdziwa Kolej Koleje Innych Krajów
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
12.173 504 30
UNIVERS napisał(a):
Roco to rzetelna firma. Model zapewne będzie 100% taki jak na wizualizacji
Oj, mam nadzieję, że nie w wypadku OKi2: tabliczki na drzwiach budki!!! Wiem, ST44 to wizualizacja komputerowa, a OKi2 to fotomontaż z istniejącego modelu, ale...

Reakcje
18 0 1
A mnie martwi jak będą wyglądały wnętrza "wiader" czy tak elegancko jak w Jan-Kol, Dracula czy też "przeźrobrudna" szybka jak w Ty5... i jak będzie rozwiązane czerwone światło ;)

Pozdrawiam
T

garcia ramirez

Znany użytkownik
Reakcje
1.217 51 6
morhead napisał(a):
A mnie martwi jak będą wyglądały wnętrza "wiader" czy tak elegancko jak w Jan-Kol, Dracula czy też "przeźrobrudna" szybka jak w Ty5... i jak będzie rozwiązane czerwone światło ;)

Pozdrawiam
T
tez się nad tym zastanawiałem, czy walną coś a'la Ty5 czy raczej Oi2? A czerwone światło????? No ciekawe !!!!!