Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
"Świniowóz" z Magnumką to jeden z ciekawszych modeli z tamtych lat. Podoba mi się.
NG w barwach czechosłowackiej firmy transportowej też bardzo ciekawy. Kawał historii.
Dziękuję Panowie za opinie. Dziś coś dla mnie nietypowego, gdyż nie jestem wielkim fanem "Amerykańców" ale ten Mack jest wyjątkiem. Od zawszę bardzo podobała mi się ta konstrukcja, a gdy wyszedł model w tak kultowym malowaniu to momentalnie zapadła decyzja o zakupie.
Dziękuję Panowie za opinie. Dziś coś dla mnie nietypowego, gdyż nie jestem wielkim fanem "Amerykańców" ale ten Mack jest wyjątkiem. Od zawszę bardzo podobała mi się ta konstrukcja, a gdy wyszedł model w tak kultowym malowaniu to momentalnie zapadła decyzja o zakupie.
Część modeli, które prezentuje na instagramie są w innym moim temacie. Fikcyjna firma to przeszłość, dawne dzieje ale może kiedyś powrócę do tego tematu.
Świetny ten Mack, nie zbieram filmowych ciężarówek więc postawiłem na inne malowanie, co do ogona to brekina coś tam zapowiedziała, pytanie kiedy i w jakiej jakości to będzie
Już to kiedyś pisałem - Brekina obrała bardzo dobry kurs i mam nadzieję, że będzie się go trzymać. Jak ja się cieszę, że nie zbieram Amerykańskich trucków, tylko po Twojej prezentacji boję się, że może to być kolejny wyjątek...
Świetny wybór jeżeli chodzi o modele zestawów gabarytowych w naszej skali! Świetne malowanie i ta grafika która przechodzi z "wieży" na kabinę... Szkoda tylko, że tył naczepy ciut "smutny".