• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Reaktywacja kolekcji - FH-12

Reakcje
11.566 67 1
Myślałem że to volvo jest świetne , jednak na wspólnej prezentacji z Tureckim manem słabo wypadł . Nie wiem co ten biało-niebieski model w sobie ma ,ale jak dla mnie jest kapitalny . Volvo samo w sobie także świetne . Czekam na swój okaz z mamutem na boku kabiny .

Kot Prezesa

Znany użytkownik
Reakcje
2.541 1 0
Dziękuję Panowie za opinie.

Czystym przypadkiem udało mi się go zakupić na portalu aukcyjnym. ;)

Kolejne modele:

Magdenli (TR) Herpa

Zobacz załącznik 1093067
Zobacz załącznik 1093068

Mammoet (NL) Herpa

Zobacz załącznik 1093069
Zobacz załącznik 1093070
Zobacz załącznik 1093071
Na początku nie rozumiałem fenomenu gabarytów do momentu, kiedy nie siadłem do pierwszego z nich.
Jest coś niesamowitego w tych dżdżownicach.
Volvo jest piękne a w komplecie z mercedesem - bomba.
Co do Mana - jestem mocno opóźniony w modelach tej marki. Po długiej fascynacji seriami F7/F8 i F90 jestem dopiero na etapie F2000. Wciąż ją odkrywam.
Twój wygląda kapitalnie. Malowanie bardzo spojne i oszczędne.
FH12 - klasa sama w sobie ( chociaż ten wypust albedo przysporzył mi parę siwych włosów podczas regulacji osłon międzysiowych;))
W rozpisce modeli na 2025 mam ich przynajmniej trzy, co pewnie skończy się na 5 sztukach
Lubię zaglądać do Twoich zbiorów.

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Samochody ciężarowe 106
Samochody ciężarowe 14
Samochody ciężarowe 328