Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Myślałem że to volvo jest świetne , jednak na wspólnej prezentacji z Tureckim manem słabo wypadł . Nie wiem co ten biało-niebieski model w sobie ma ,ale jak dla mnie jest kapitalny . Volvo samo w sobie także świetne . Czekam na swój okaz z mamutem na boku kabiny .
Na początku nie rozumiałem fenomenu gabarytów do momentu, kiedy nie siadłem do pierwszego z nich.
Jest coś niesamowitego w tych dżdżownicach.
Volvo jest piękne a w komplecie z mercedesem - bomba.
Co do Mana - jestem mocno opóźniony w modelach tej marki. Po długiej fascynacji seriami F7/F8 i F90 jestem dopiero na etapie F2000. Wciąż ją odkrywam.
Twój wygląda kapitalnie. Malowanie bardzo spojne i oszczędne.
FH12 - klasa sama w sobie ( chociaż ten wypust albedo przysporzył mi parę siwych włosów podczas regulacji osłon międzysiowych)
W rozpisce modeli na 2025 mam ich przynajmniej trzy, co pewnie skończy się na 5 sztukach
Lubię zaglądać do Twoich zbiorów.
Chyba bardzo polubiłeś te Tureckie malowania! W roli ciągnika Axor a tych Herpa za wiele nie zrobiła... Model z 2011 roku i oczywiście mocno limitowany , bo wyszło ich tylko 500 sztuk!