Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Zestawienie moim zdaniem bardziej pasujące do tej firmy, naczepa powstała ze złomu. Może kiedyś doczekamy się prawdziwej naczepy do transportu tego typu sprzętu od Herpy...
Kapitalne modele pokazałeś . Ter linden wspaniale wyglądają . Scania felbermayr również bardzo mi się podoba . Natomiast ten składak Fehrenkötter z załadowanym kombajnem jak dla mnie mega . Najciekawsze z ostatnio pokazanych .
Widzę , że mocno idziesz w gabaryty i ku mojej uciesze są tam też przedstawiciele z Austrii Hanseny kultowe, ciekawe malowanie i niebanalne zestawy.
Ter Linden - tu jest duże pole do popisu. Sam kiedyś miałem ochotę zebrać wszystkie Szkoda , że Herpa nie zrobiła pilota BF3 w tych barwach...
Alisan - model widzę pierwszy raz. Niespotykane malowanie a ta kabina też nie jest jeszcze taka zła