• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

PROJEKT HAZERO czyli impreza w Wielkopolsce 17-19.04.2009

OP
OP
Sello

Sello

Znany użytkownik
Reakcje
682 6 1
Przedstawiam pierwszą wersję układu makiety jaki powstał z materiałów, które dostarczyli zainteresowani :)
Z pewnością będzie on ewoluował. Wszelkie kontruktywne uwagi i sugestie mile widziane, wszak to moja inicjacja :D

Załączniki

Młodzikowski

Znany użytkownik
H0e
Reakcje
4.466 9 0
Przemo - jesteś prawdziwym "mistrzem" w "upychaniu" :D

Jest jeszcze sprawa drugiego końca "cyrku". Nemo już ma skrzynkę, która jest zakończona jednotorowym "LL-em" - może jeszcze coś z tej strony ? (przecież deklarował swój przyjazd).

Grzeju

Aktywny użytkownik
Reakcje
36 0 0
Spoko, spoko, to się odsunie... wystarczy łuk który oznaczony jest jako 60st, zrobić na ok 75 i będzie git.
A bawimy się jak stoi w pierszym poście: digital... Loconet

OP
OP
Sello

Sello

Znany użytkownik
Reakcje
682 6 1
Młodzikowski napisał(a):
Jest jeszcze sprawa drugiego końca "cyrku". Nemo już ma skrzynkę, która jest zakończona jednotorowym "LL-em" - może jeszcze coś z tej strony ? (przecież deklarował swój przyjazd).
Przyjazd deklarował , ale ja żeby coś planować potrzebuję rysunki i wymiary. Ten ostatni plan obejmuje to, co do mnie dotarło zwymiarowane. Resztę traktuję jako nie istniejące :)

Acid Rain 1973

Znany użytkownik
FREMO Polska
Reakcje
304 0 0
To rozejście trochę komplikuje sprawę. Ruszasz z szuflady D&R i jak jedziesz na techniczną Hazero to powinieneś iść po wewnętrznej a jak jedziesz na bocznicę do Czesława to robi się kłopot bo albo przez część szlaku od składu oddzielają Cię moduły Adienta albo poginasz po zewnętrznej .

OP
OP
Sello

Sello

Znany użytkownik
Reakcje
682 6 1
Badylek napisał(a):
Jaki byłby koszt odpłatności za salę i noclegu?
Nie jest jeszcze dokładnie znana (będzie mam nadzieję w 2 połowie stycznia), lecz orientacyjny koszt to ok. 30zł sala i 20zł nocleg(za noc) i jeśli ktoś będzie chcaił 20 zł całodzinne wyżywienie. Ostateczne kwoty będę mógł podać myślę po 15 stycznia.

K

Kpt.Nemo

Gość
Sello napisał(a):
Młodzikowski napisał(a):
Przyjazd deklarował , ale ja żeby coś planować potrzebuję rysunki i wymiary. Ten ostatni plan obejmuje to, co do mnie dotarło zwymiarowane. Resztę traktuję jako nie istniejące :)
Przyjazd deklarował i przyjedzie, ale bez segmentów, raz że nie całkiem wykończy, dwa po kiego jeszcze bardziej zagracać, dość już tam ciasno będzie.No chyba że z drugiej strony Krzyśka chcecie zrobić wyjazd, to się spać nie będzie a się zrobi. ;)