Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Przedstawiam pierwszą wersję układu makiety jaki powstał z materiałów, które dostarczyli zainteresowani
Z pewnością będzie on ewoluował. Wszelkie kontruktywne uwagi i sugestie mile widziane, wszak to moja inicjacja
Przemo - jesteś prawdziwym "mistrzem" w "upychaniu"
Jest jeszcze sprawa drugiego końca "cyrku". Nemo już ma skrzynkę, która jest zakończona jednotorowym "LL-em" - może jeszcze coś z tej strony ? (przecież deklarował swój przyjazd).
Spoko, spoko, to się odsunie... wystarczy łuk który oznaczony jest jako 60st, zrobić na ok 75 i będzie git.
A bawimy się jak stoi w pierszym poście: digital... Loconet
Jest jeszcze sprawa drugiego końca "cyrku". Nemo już ma skrzynkę, która jest zakończona jednotorowym "LL-em" - może jeszcze coś z tej strony ? (przecież deklarował swój przyjazd).
Przyjazd deklarował , ale ja żeby coś planować potrzebuję rysunki i wymiary. Ten ostatni plan obejmuje to, co do mnie dotarło zwymiarowane. Resztę traktuję jako nie istniejące
To rozejście trochę komplikuje sprawę. Ruszasz z szuflady D&R i jak jedziesz na techniczną Hazero to powinieneś iść po wewnętrznej a jak jedziesz na bocznicę do Czesława to robi się kłopot bo albo przez część szlaku od składu oddzielają Cię moduły Adienta albo poginasz po zewnętrznej .
Nie jest jeszcze dokładnie znana (będzie mam nadzieję w 2 połowie stycznia), lecz orientacyjny koszt to ok. 30zł sala i 20zł nocleg(za noc) i jeśli ktoś będzie chcaił 20 zł całodzinne wyżywienie. Ostateczne kwoty będę mógł podać myślę po 15 stycznia.
Przyjazd deklarował , ale ja żeby coś planować potrzebuję rysunki i wymiary. Ten ostatni plan obejmuje to, co do mnie dotarło zwymiarowane. Resztę traktuję jako nie istniejące
Przyjazd deklarował i przyjedzie, ale bez segmentów, raz że nie całkiem wykończy, dwa po kiego jeszcze bardziej zagracać, dość już tam ciasno będzie.No chyba że z drugiej strony Krzyśka chcecie zrobić wyjazd, to się spać nie będzie a się zrobi.