Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Volvo prezentuje się w tych barwach bardzo atrakcyjnie Producent fajnie się postarał i przyłożył się do jego odwzorowania. Mnie zdecydowanie połączenie z jasną plandeką przypadło do gustu
Performance Edition w tej skali to było moje marzenie. No i Herpa sie postarała, dlatego również sobie go sprawiłem. To już będzie rarytas, bo rozszedł się błyskawicznie.
To Volvo jest rewelacyjnetaki rarytas dla kolekcjonerów wart posiadania więc trochę żałuję że nie załapałem się na zakup tego modelugratuluję posiadania.
Fantastyczna jest ta scania . Bardzo mi się podoba w tym wydaniu . Grupowe fotki zawsze są mile widziane i fajnie że nas nimi raczysz . Szczególnie spodobało mi się to gdzie ciągniki stoją bez naczep .
Rewelacyjnie wygląda ta Scania w malowaniu TLPjej starsze rodzeństwo też niczym jej nie odstaje i na fotce grupowej wyglądają wszystkie kapitalnieja posiadam na razie tylko Volvo ale również będę chciał skompletować sobie całą rodzinkę bo są to modele warte posiadania w kolekcjigratuluję dobrego nabytku.
W kwestii wykonania ten model jest naprawdę rewelacyjny, Herpa zadbała do detale. Jednak jeśli chodzi o samo malowanie TLP to tak średnio mi leży, troszkę przesadzili względem poprzednich pojazdów.
Świetnie prezentują się w trójke.Nowa Scania w barwach TLP jest piękna tylko troche za dużo jak dla mnie na ciągniku tych napisów i naklejek Wykonany jest model bardzo dobrze.