Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Szkoda, że MEMO nie robi już modeli. Te SK-acze budowlane były wykonane kapitalnie. Nie dość, że mnóstwo szczegółów, to jeszcze osie skrętne, kiper, który przechyla się w trzech kierunkach, uchylna klapa tylna i klapy boczne... Kapitalny model.
To Volvo jest rewelacyjne . Dobrze że też sobie zamówiłem Takie pytanie jeszcze , nie masz może błękitnej plandeki , albo innego typu naczepy żeby podpiąć ?
Model bardzo udany w każdej skali, bardzo ładnie go zaprezentowałeś. Nie wiem czy, Herpa wypuściła bardzo małą serię, czy model cieszył się tak dużym powodzeniem, że jest już niedostępny.
Trzeba przyznać że model bardzo udany, naprawdę świetna pozycja i warto posiadać . Prezentacja jak to już u Ciebie - bardzo fajna . Teraz czekamy na kolejne wydania z serii Performance, może Herpa pójdzie za ciosem .
Wydaje mi się że jedno i drugie , jeszcze zanim był wydany na "światło dzienne" to już w katalogu Herpy świecił na czerwono. Ale na szczęście udało mi się go zdobyć .