Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Modele karetek, straży itp. to raczej nie moja liga, ale pierwszy raz widzę karetkę zabudowaną na typowej ciężarówce. No i ilość detali jest nadzwyczajna.
Bardzo ciekawa konfiguracja tego podwozia VOLVO - powiedzmy rzadko spotykana jako gabaryt a częściej widywana jako zestaw z/pod HDS. Ogólnie duży plus za kombinację i kurde dzieję się u Ciebie na tej przystani będę musiał kiedyś skontrolować .
I znów kapitalna prezentacja. Miło się ogląda takie fotki, na których ciągle coś nowego się dzieje. Najfajniej ten model wygląda z równiarką na naczepie.
Fajnie wyszło Volvo w tym kolorze. Czy Volvo wystarczy mocy? I mam pytanie lampy prostokątne na zderzaku i na dachu to sam robiłeś czy można gdzieś kupić?
Fajnie wyszło Volvo w tym kolorze. Czy Volvo wystarczy mocy? I mam pytanie lampy prostokątne na zderzaku i na dachu to sam robiłeś czy można gdzieś kupić?
I znowu jakaś nieco inna, wymyślna konfiguracja z wieloma szczegółami. Podobnie jak poprzednikom, od razu przyszło mi do głowy, że za "wieżą" idealnie pasowałby HDS.
Witam wszystkich.Dziekuje za opinie i sugestie dotyczące Volvo.Macie rację ze lepiej wyglądało by z HDS em ale nie posiadam takiego większego modelu.Te z Herpy i Kibri są za małe.Widziałem bardzo ładne u Jarka ale zakup byłby problematyczy więc na razie pozostanie tak jak widać.Dzisiaj skromny model pisanki Maik Terpe Volvo GL.
Normlanie bym nie pomógł , ale jak napisałeś że chcesz zrobić prezentacje ciekawość moja nie wytrzymała Proszę bardzo i polecam się na przyszłość .
Sam model bardzo interesujący i mi się bardzo podoba . Świetnie wykonany . Podpiąć mu tylko srebrną plandekę i mamy oryginał .