Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Dziękuje za opinie.Jeszcze jedna nowość zdobyta u PJ.Scania CR z nooteboom-em w wersji serwisowej.Moim zdaniem to dosyć ciekawa pozycja i warta posiadania.A co Wy o tym sądzicie?
Rzeczywiści model w tym zestawie jaki z tym ładunkiem wygląda świetniei tak jak koledzy pierwszy raz widzę ten model w tej wersjidlatego gratuluję takiego modelu.
Kolejny dowód na to, że niektóre reklamowe modele są naprawdę interesujące. Genialne połączenie kilku elementów i mamy prosty, ale jakże świetny model.
Zgadzam się z Tobą Jacku, a nawet rzekłbym, że model jest bardzo ciekawą propozycją i fajnie, że możesz pochwalić się przed nami tym zestawem
No i jak Ty zaprezentujesz model, to nie może się nie podobać
Dzieki wszystkim za opinie.Jeszcze jedna nowość.Jak na nasze warunki pojazd nietypowy.Taki duży ambulans Man z hydroklapą.W porcie dzisiaj była seria nieszcześć.Starsza pani upadła na torach a pana tyrpnęła lokomotywaAle pomoc nadeszła szybko
Twoje scenki są zawsze zaje*iste MAN jako ambulans świetnie się prezentuje,to malowanie jest bardzo ładne i wykonanie takie jak trzeba Winda też jest fajną opcją.
Jacek naprawdę zazdroszczę Ci tej Scani bardzo chętnie bym ją widział u siebie na półce... Maniek też mi się podoba, no i obydwie ostatnie prezentacje jak zwykle na najwyższym poziomie
Dość, że bardzo fajny model to jeszcze scenka zajefajna...z resztą jak zawsze Ciekawa bardzo ta winda Tylko numery rejestracyjne na MAN-nie coś mi się nie zgadzają
Mały Manik to nie moja bajka, aczkolwiek ilość detali robi wrażenie. Naprawdę świetny model.
Wrócę jeszcze do Scanii z poprzedniej prezentacji i jest na czym oko zawiesić. Pierwszy raz go widzę.