Konrad mnie uprzedził i nie będę już pokazywał tej cysterny
ale zrobiłem fotkę "Dyżurnemu Elektronikowi tej imprezy "
Leszek pozdrawiam serdecznie
Konrad słowo do Ciebie - bardzo żałuję ,że nie udało nam się spotkać osobiście
Jak się dowiedziałem od Dawida
@Pyrus86 ,że byłeś i rozmawiałeś z nim szukałem Ciebie na stoisku samochodziarzy ale bezskutecznie - no cóż może następnym razem
Powrócę do tematu targów i makiet tam zaprezentowanych. Bardzo miłe dla oka wrażenie na mnie zrobiła makieta modułowa kolegów od TT-ki
Mowa tutaj o Silesia TT. Pięknie przedstawiony świat kolei w skali 1:120 , klimatyczne scenki , polski tabor . Oj dużo trzeba by zamieścić zdjęć aby pokazać to wszystko co tam było. Kilka fotek jednak dla zobrazowania.
Fajny moduł cementowni
Ze swoją małą makietą wystawił się również ks. Janusz . Makieta miała nazwę LOKOMOTYWA jak to już bywa na makietach księdza Janusza było pełno wszystkiego i choć makieta mała można było kilkanaście minut patrzeć na jej szczegóły
Bardzo ciekawą propozycją była makieta/moduł pod nazwą "Centrala Rybna " autorstwa Macieja Krysztowiaka . Tutaj również można było się zapatrzeć na szczegóły jakie autor umieścił na swojej makiecie . Powiało PRL-em aż miło
Odwiedziłem stoisko Tomka
@Flotoma na małą rozmowę i na zakupy ( kupiłem sobie model Kraza
). Ekspozycją i to piękną była część makiety Karmin Gorzowski a dokładnie moduły ładowni z wywrotką Kraz ,którą pokazywał tu na forum Tomek . Piękne dzieło sztuki modelarskiej.
TOMKU POZDRAWIAM SERDECZNIE
Z tych mniejszych form modelarstwa była też makietka w skali Z
cdn..
Pozdrawiam