Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Satr 660 w tych barwach bardzo ciekawy i oczywiście unikatowy w H0... Chętnie bym widział taki model u siebie. Athearn też fajny, w mało spotykanej konfiguracji.
Trzy żółte złomki. Pierwszego nabyłem... ze 20 lat temu. A potem - czekałem całkiem sporo lat - gdy pokazał się kolejny, to skakałem pod sufit.
A dziś... W ciągu ostatnich 5 czy 6 lat nabyłem tylko jednego trucka, a w zasadzie ciągnik (którego wszyscy mają, bo jest genialny). Ale coś tam mi z Herpy zostało, więc będę tu wrzucał kolejne "złomki" z plastiku.
Jasne, ale nie dzisiaj, bo mi się już tyłka nie chce ruszyć. Jakbym zapomniał do końca tygodnia, to możesz mnie ścigać na PW
Mam zrobić fotki z góry ze zdjętymi kontenerami?
TGA kiedyś mocno chodził mi po głowie. Wszak nie ma zbyt wiele ciekawych hakowców od Herpy, a te wyglądają bardzo ładnie dzięki kolorystyce. Fajnie że udało Ci się dorwać wszystkie trzy.
Gdzieś mi ten temat uciekł przeglądając forum , a tu tyle ciekawych modeli . Do tej pory zdecydowanie star najciekawszy . Podoba mi się także ta żółta flota , a z niej zdecydowanie ten F2000 się wyróżnia .
Świetny transporter i kapitalny ładunek zawsze to coś innego. Jak patrzę jakie małe lusterka miały kiedyś ciężarówki i kierowcy dawali radę, dziś mają po 10 luster kamery i inne czujniki i większość i tak sobie nie radzi
Specjalnie dla Pana Fapo! Panie Faaaapoooo!...
(ciekawe, czy tu wpadnie; czy zadziała "scaniowski" czujnik )
Aha, ładunek oficjalnie z modelem od Herpy.