Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
20 ton masy całkowitej. Ta ze zdjęcia to waga krótka tak na samochód ciężarowy solo. Wagi 50 tonowe nie różniły się zbytnio od tej ze zdjęcia.
Może być troszkę większa ale nie za dużo.
Muszę wyregulować odbiornik, bo mi śnieży i nie zauważyłem
Ale tak serio: jeżeli nie jest za późno, to wymień te słupy na grubsze, chyba, że nie będą finalnie tak eksponowane.
Poniżej na fotkach (zrobiłem je na własne potrzeby dla przyszłej modelowej wagi wagonowej ) masz wagę o nośności 20 ton. Zobacz załącznik 811069 Zobacz załącznik 811070 Zobacz załącznik 811071
Niestety nie zdążyłem jej pomierzyć ,bo jak pojechałem tam kolejny raz budynku wagi i samej wagi już nie było
Odnośnikiem pod zwymiarowanie może być okno.
Pozdrawiam serdecznie
Ostatnio brak weny, natchnienia ale jako że jestem członkiem grupy wsparcia m.in z @Acid Rain 1973 (nie, nie tylko w piciu) oraz udało mi się zaanektować część salonu to ostatnio posunąłem temat bruku od Huberta @hugwa. Pewien poziom układania już mam ale błędy ciąglę się zdarzają. Myślę też że zrobię mały poradnik jak sobie ułatwić życie układając drogę z tych elementów.
Oczywiście to jest dopiero co ułożonę i tak będzie patynowane Tak tło jest chwilowo słabe