• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Fotografie Polskie lokomotywy przemysłowe i manewrowe

Jan Bednarczyk

Znany użytkownik
Reakcje
1.679 14 6
Kolego Andrzeju, dlatego dodałem zdjęcie tego wagonu ponieważ jest na tym zdjęciu tablica z nazwą tej miejscowości gdzie znajduje się ta lokomotywa manewrowa. Ale skoro ta tablica jest nie za bardzo widoczna to dodam jeszcze 2 zdjęcia wykonane 29 marca w drodze powrotnej z Hajnówki do Warszawy gdzie byłem na wystawie modelarskiej,
20250329_175332.jpg
20250329_175405.jpg

Andrzej Harassek

Moderator For Prawdziwa Kolej Koleje Innych Krajów
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
13.991 577 30
dodałem zdjęcie tego wagonu ponieważ jest na tym zdjęciu tablica z nazwą tej miejscowości gdzie znajduje się ta lokomotywa manewrowa. Ale skoro ta tablica jest nie za bardzo widoczna to dodam jeszcze 2 zdjęcia
Jak słusznie zauważył sam kolega Jan, nazwa Szepietowo nie jest dobrze widoczna na zdjęciu wagonie w pierwszym poście. A poza tym skąd mamy wiedzieć, że lokomotywa i wagon znajdują się w w tym samym miejscu? Wystarczyło dopisać jedno zdanie, że wszystkie zdjęcia zrobiono na stacji Szepietowo i byłoby po sprawie, a cała dyskusja byłaby zbędna.