Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Nim EU44 dostała różową reklamę pierwsza lokomotywą w tych poważnych kolorach była nie co inna lokomotywa . Teraz tylko zostaje czekać aż na jakiejś lokomotywie będzie reklama Durex
2017 07 21.
Ostatnio na KWK Budryk spotkałem takiego dziwolaga lokomotywa 6Dh 001 firmy Tabor Dębica. Podobno przebudowa została wykonana we własnych warsztatach tej firmy.
2017 07 21.
Ostatnio na KWK Budryk spotkałem takiego dziwolaga lokomotywa 6Dh 001 firmy Tabor Dębica. Podobno przebudowa została wykonana we własnych warsztatach tej firmy.
2017 07 21.