• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Fotografie Polskie lokomotywy przemysłowe i manewrowe

Lyntog

Znany użytkownik
Reakcje
1.028 6 2
Ło kurde, nie wiedziałem, że Captrian ma też SM03! :) Ma ktoś może lepszą fotkę?

409Da pewnie też niedługo dostanie nowe malowanie?

Pantograf

Znany użytkownik
Reakcje
1.006 63 25
Nim EU44 dostała różową reklamę pierwsza lokomotywą w tych poważnych kolorach była nie co inna lokomotywa :cool:. Teraz tylko zostaje czekać aż na jakiejś lokomotywie będzie reklama Durex :gwizd::ROFL:

Zakład PR Leszno
SM04-742
Lipiec 2014r.

9081365.jpg

Kanclerz

Znany użytkownik
Reakcje
376 3 0
Jarząbek napisał(a):
Jestem innego zdania. Wcześniej była pomalowana na różowo a obecnie tak jak na Twoim zdjęciu. :)
Celem sprostowania - nieaktualny - w sensie takim, że dzisiaj już tygrysie malowanie jest nieaktualne dla spółki. :) pewnie lada dzień dostanie nowe :)

Jacek765

Znany użytkownik
GGM
SMK Katowice
NAMR
Reakcje
3.600 64 3
2017 07 21.
Ostatnio na KWK Budryk spotkałem takiego dziwolaga lokomotywa 6Dh 001 firmy Tabor Dębica. Podobno przebudowa została wykonana we własnych warsztatach tej firmy.

20170721_092144.jpg

Bobik

Aktywny użytkownik
Reakcje
179 3 1