Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Świetliki super, ale tą ostatnią to mnie rozłożyłeś na łopatki.
Normalnie to jest za niski tonaż jak na moje upodobania, ale dla takich perełek zrobiłbym wyjątek.
Gratuluję i podziwiam inicjatywę
Dzięki, co prawda na 2 szt są chętni, ale będę miał w pamięci, sztuka zostaje w domu. Jeżeli nie zapomnę to zorganizuję jakąś gablote i wtedy jeden model poleci na aukcje.
Dopiero wczoraj odkryłem ten wątek i jestem pod wielkim wrażeniem oraz pełen uznania za pomysł i wykonanie. Modele są jednostkowe i pięknie się prezentują, a Owsiakowozy wręcz powalają Rób to dalej bo dobrze ta współpraca Wam wychodzi. Pełny szacun Pomysł z aukcją na WOŚP jak najbardziej trafiony. Chętnie sam widziałbym u siebie kilka Twoich prac, więc możesz to potraktować jako zamówienie
Dzięki, co prawda na 2 szt są chętni, ale będę miał w pamięci, sztuka zostaje w domu. Jeżeli nie zapomnę to zorganizuję jakąś gablote i wtedy jeden model poleci na aukcje.
Dopiero wczoraj odkryłem ten wątek i jestem pod wielkim wrażeniem oraz pełen uznania za pomysł i wykonanie. Modele są jednostkowe i pięknie się prezentują, a Owsiakowozy wręcz powalają Rób to dalej bo dobrze ta współpraca Wam wychodzi. Pełny szacun Pomysł z aukcją na WOŚP jak najbardziej trafiony. Chętnie sam widziałbym u siebie kilka Twoich prac, więc możesz to potraktować jako zamówienie
Dziękuję za miłe słowa, większość pomysłów raczej już jest zrealizowanych. Być może zrobię jeszcze tylko Policję na bazie VW Vento i VW Passat B3, pozdrawiam.