• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Pojazdy różnego typu

OP
OP
Pietras83

Pietras83

Znany użytkownik
Reakcje
3.276 15 3
Kapitalnie ci wyszedł. Gratuluję kolejnej świetnej miniaturki. Szkoda, że many w nowym malowaniu polskiego pogotowia nie są nigdzie
Kapitalnie ci wyszedł. Gratuluję kolejnej świetnej miniaturki. Szkoda, że many w nowym malowaniu polskiego pogotowia nie są nigdzie sprzedawane:confused:
Jeżeli chodzi o ambulans na MANnie 1:1 to są
https://www.google.com/search?q=Man..._AUIBigB&biw=360&bih=269#imgrc=iZJt9U6hvkYVgM

OP
OP
Pietras83

Pietras83

Znany użytkownik
Reakcje
3.276 15 3
No i jest rewelacja.
Teraz tylko zrobić taki sam model na wośp allegro... i w styczniu biorę udział w licytacji tego modele. Pomyśl...
Dzięki, co prawda na 2 szt są chętni, ale będę miał w pamięci, sztuka zostaje w domu. Jeżeli nie zapomnę to zorganizuję jakąś gablote i wtedy jeden model poleci na aukcje.

Ostatnio edytowane:

jestrabh

Znany użytkownik
Reakcje
2.820 40 1
Dopiero wczoraj odkryłem ten wątek i jestem pod wielkim wrażeniem oraz pełen uznania za pomysł i wykonanie. Modele są jednostkowe i pięknie się prezentują, a Owsiakowozy wręcz powalają(y)(y)(y) Rób to dalej bo dobrze ta współpraca Wam wychodzi. Pełny szacun(y) Pomysł z aukcją na WOŚP jak najbardziej trafiony. Chętnie sam widziałbym u siebie kilka Twoich prac, więc możesz to potraktować jako zamówienie;)

OP
OP
Pietras83

Pietras83

Znany użytkownik
Reakcje
3.276 15 3
Dopiero wczoraj odkryłem ten wątek i jestem pod wielkim wrażeniem oraz pełen uznania za pomysł i wykonanie. Modele są jednostkowe i pięknie się prezentują, a Owsiakowozy wręcz powalają(y)(y)(y) Rób to dalej bo dobrze ta współpraca Wam wychodzi. Pełny szacun(y) Pomysł z aukcją na WOŚP jak najbardziej trafiony. Chętnie sam widziałbym u siebie kilka Twoich prac, więc możesz to potraktować jako zamówienie;)
Dziękuję za miłe słowa, większość pomysłów raczej już jest zrealizowanych. Być może zrobię jeszcze tylko Policję na bazie VW Vento i VW Passat B3, pozdrawiam.

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Samochody osobowe 22