• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Pojazdy różnego typu

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.149 387 20
Pięknie się prezentują karetki w żółtym kolorku.
Witajcie, dzisiaj model w trochę innym malowaniu i kolorze niż ostatnio pokazywane. Ambulans z Bydgoszczy w kolorze żółtym neonowy, wiem że podobne występują jeszcze w kilku innych polskich miastach w takim jaskrawym malowaniu. Zdjęcia trochę nie do końca oddają kolor na żywo.
Jeszcze jeden żółciutki Ambulans (P)...
Widzę, że wyprzedzasz czas, bo właśnie Minister Zdrowia wydał projekt rozporządzenia o zmianie koloru karetek na żółte, motywując to m. in. tym, że lepiej taki żółty kolor jest widoczny z daleka niż biały. Także jak to przejdzie już niedługo, bo okres przejściowy jest 8 lat, wszystkie karetki Państwowego Ratownictwa Medycznego w Polsce będą żółte.

OP
OP
Pietras83

Pietras83

Znany użytkownik
Reakcje
3.276 15 3
Podsumowanie, czyli wszystkie cztery razem jakie powstały w kolorze fluorescencyjnym.
Jak zawsze zapraszam do komentowania i pozostawiania ocen.
Na ukończeniu został ostatni projekt, który chodził mi po głowie od dłuższego czasu, myślę że również ciekawy, ale pokażę go przy kolejnej prezentacji. Projekt kalek wykonał @Fapo, polecam i pozdrawiam.

raz01.jpg
raz02.jpg
raz03.jpg
raz04.jpg
raz05.jpg
20191030_072311.jpg
raz07.jpg
raz08.jpg

OP
OP
Pietras83

Pietras83

Znany użytkownik
Reakcje
3.276 15 3
Dziękuję chłopaki za słowa i Wasze oceny.
Dzisiaj zaprezentuję ostatni projekt, mniej jaskrawy, ale również kolorowy, który długo chodził mi po głowie.
Nowy VW Crafter w malowaniu WOŚP - "Dar Fundacji Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy dla Białegostoku".
Jak wyszedł ? - komentujcie i oceniajcie.

001.jpg
002.jpg
003.jpg
004.jpg
005.jpg
006.jpg
007.jpg
008.jpg
009.jpg
010.jpg

Pozdrawiam

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data