• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Pojazdy różnego typu

OP
OP
Pietras83

Pietras83

Znany użytkownik
Reakcje
3.256 15 3
Dla mnie to już wyższy poziom modelarstwa, na który porwałem się dotychczas tylko dwukrotnie.
(Nie ujmując nam wszystkim składającym i modyfikującym herpy i inne plastiki).
Szacun i brawo.
Dzięki bardzo, zawsze przy wydrukach jest troszkę więcej pracy. Dwa z trzech dostałem z małymi skazami, niestety zgłosiłem już po ich skończeniu. Właściciel zaproponował, że wyśle poprawne budy bez żadnego problemu, także podejście w porządku. Jednak ponad 30 godzin pracy przy 3 modelach szkoda żeby ich potem nie pokazać. "Operacja się udała, a pacjent przeżył".

OP
OP
Pietras83

Pietras83

Znany użytkownik
Reakcje
3.256 15 3
Dzięki Pany. Dzisiaj kolejny Jelcz PR110D Lux PKS Radom tym razem czysty, położyłem trochę washu, ale bez oznak zużycia. Na końcu cała trójca, autosan H9 od Piotra, PR110 od Michała zrobione przeze mnie na PKS Radom oraz mój PR110D Lux z wydruku Nanofaktura.
001.jpg
002.jpg
003.jpg
004.jpg
005.jpg
006.jpg
007.jpg
008.jpg
08 czarno.jpg
razem 01.jpg
razem 02.jpg
razem 03.jpg
razem 04.jpg
razem 05.jpg
razem 06.jpg

OP
OP
Pietras83

Pietras83

Znany użytkownik
Reakcje
3.256 15 3
Dziękuję zaglądającym do mojego wątku, fajnie przeczytać "miłe słowo".
Dzisiaj wlatuje jeszcze jeden Jelcz PR110D Lux, który również powstał na bazie wydruku Nanofaktura, ten zrobiłem w malowaniu "PKS Ostrowiec Świętokrzyski". Pracy było dużo jak to przy wydrukach, do wszystkich trzech Jelczy chciałbym dodać szare listwy w formie kalek, ale to się jeszcze zobaczy. Model dla bardzo dobrego kolegi Marka, bo podobno był ostatnio nawet grzeczny :) z pozdrowieniami dla Was!
LJ

012O.jpg
013O.jpg
014O.jpg
015O.jpg
016O.jpg
017O.jpg
018O.jpg
019O.jpg
020O.jpg
021O.jpg
022O.jpg
023O.jpg

OP
OP
Pietras83

Pietras83

Znany użytkownik
Reakcje
3.256 15 3
Ciężko ocenić np. jakość druku po zdjęciach, ale powiem tyle, że taka flota wygląda fenomenalnie. I od razu wspomnień czar, te letnie włóczęgi:) Ostatnie prezentacje po prostu super. (y)
Druk jest dobry, miałem jakieś małe ubytki w 2 szt, jednak zgłosiłem to kiedy już robiłem modele ( z reklamacją nie ma żadnego problemu ).
Na forum zdjęcia są kompresowane przez co tracą na jakości, jeżeli chodzi o sam wydruk jest w porządku. Zawsze "robim co możem", na żywo autobusy wyglądają całkiem fajnie.

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Samochody osobowe 22