Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Scanie były białe, nudne, dlatego poszedł podkład, czarny połysk i lakier flip flop, kiedyś już malowałem takim zestawem, kolor zmienia barwę w zależności od światła. Na żywo wyglądają całkiem spoko.
Witajcie
Dzisiaj kolejna zabawa z kolorami, ciągnik chyba już pokazywałem. Premiumka dobrze spasowała się z malowaną naczepą, żeby zestaw był kompletny dodałem Francuskie tablice.
Kolor Lapis mat z serii kameleon, naczepa to przerobiona reklamówka, którą dostałem od kolegi Marka - dziękuję!
efekt na żywo bardzo fajny.
Świetne są te Twoje prezentacje i modele
Rzadko tu jestem bo wątek "wisi" w osobowych do których rzadko zaglądam, ale widzę że częściej trzeba ten dział odwiedzać.
Ty wiesz że ja cały czas czekam na jakiś Twój "autobusowy come back" ?
Świetne są te Twoje prezentacje i modele
Rzadko tu jestem bo wątek "wisi" w osobowych do których rzadko zaglądam, ale widzę że częściej trzeba ten dział odwiedzać.
Ty wiesz że ja cały czas czekam na jakiś Twój "autobusowy come back" ?