• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Pojazdy różnego typu

OP
OP
Pietras83

Pietras83

Znany użytkownik
Reakcje
3.251 15 3
Świetny model wyszedł . Szkoda że ciągnik nie ma spojlerów za kabiną . Wtedy byłby jak oryginał . Ja osobiście nie przypomina sobie żeby takie bez spojlerów tam jeździły .
Dziękuję Bartku, na pewno masz rację, nie siedzę w temacie ciężarowych tak bardzo jak Ty. Taki zestaw zrobiłem jak widzisz, zawsze można kiedyś ciągnik podmienić, tylko nie zależy mi tak bardzo żeby wszystkie modele wyglądały jak 1:1.

OP
OP
Pietras83

Pietras83

Znany użytkownik
Reakcje
3.251 15 3
Dziękuję.
Tak jak wcześniej wspomniałem powoli zamykam warsztat, przede wszystkim brak czasu nie pozwala mi na tworzenie kolejnych pomysłów, które siedzą w głowie. Te, które zacząłem kończę i nie planuje rozpoczynać już nowych. W weekend udało mi się z grubsza pokończyć najazdy, autotransportery. Dodatki, których jeszcze nie widać na zdjęciach, lusterka, antenki, fanfary czy obrysówki będą uzupełnione w wolnym czasie, pozdrawiam.

001.jpg
002.jpg
003.jpg
004.jpg
005.jpg
006.jpg
007.jpg
008.jpg
009.jpg
010.jpg
011.jpg
012.jpg
013.jpg
014.jpg
015.jpg
016.jpg

OP
OP
Pietras83

Pietras83

Znany użytkownik
Reakcje
3.251 15 3
Mam nadzieję, że zamykasz tylko chwilowo, brak czasu to chyba nasza główna przeszkoda.
Dzisiejsza prezentacja wyszła super (y)
Dziękuję. Wiadomo, że jeżeli chcesz zrobić coś fajnego, coś innego to zabiera to sporo czasu. Nie można zaprojektować, wydrukować i pomalować modelu w jeden tydzień. Do tego często potrzeba jest kilku osób i nie zawsze każdy dotrzymuje słowa. Tu jednak jak najbardziej mogę polecić Mateusza z którym współpracowałem przy tworzeniu tej zabudowy oraz innych projektów. Ps też mam taką nadzieję :)

OP
OP
Pietras83

Pietras83

Znany użytkownik
Reakcje
3.251 15 3
Fajnie, że modele się podobają, dziękuję.
Z wygrzebanych części oraz dwóch Sprinterów, których nie wykorzystałem do najazdów zrobiłem zabudowy ze skrzynią.
Kiedy będzie więcej czasu postaram się wykonać wysokie plandeki pasujące do zabudowy.

001.jpg
002.jpg
003.jpg
004.jpg
005.jpg
006.jpg
007.jpg
008.jpg
009.jpg
010.jpg
011.jpg
012.jpg