• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Pojazdy różnego typu

OP
OP
Pietras83

Pietras83

Znany użytkownik
Reakcje
3.251 15 3
Dziękuję,
ostatnie dni wakacji postanowiłem wykorzystać na zrobienie dwóch poloników, Mlekovita i Omega Pilzno, na tą chwilę modele są pomalowane i mają położone kalki.
Dodatki takie jak antenki, obrysówki, wash czy rejestracje zostawiam na jesienne wieczory.
Dzisiaj dwa ciągniki Renault Magnum z naczepą Mlekovita.

001.jpg
002.jpg
003.jpg
004.jpg
005.jpg
006.jpg
007.jpg
008.jpg
009.jpg
010.jpg
011.jpg
012.jpg
013.jpg
014.jpg
015.jpg
016.jpg

OP
OP
Pietras83

Pietras83

Znany użytkownik
Reakcje
3.251 15 3
Dzięki koledzy.
Tak jak napisałem wyżej zrobiłem jeszcze zestaw z naczepą Omega Pilzno.
Ciągnik to Volvo FH (prosty bez zbędnych dodatków), jeżeli się nie mylę jest to druga generacja. Zaznaczę, że jest to jeden z moich ulubionych modeli szwedzkiej (chińskiej) marki.
Za tydzień zaczyna się szkoła, więc modele trzeba odstawić do gabloty, zaczynamy pakować plecaki.
Jak coś ciekawego wpadnie, postaram się pokazać na forum. Pozdrawiam wszystkich.

001.jpg
002.jpg
003.jpg
004.jpg
005.jpg
006.jpg
007.jpg
008.jpg
009.jpg
010.jpg
011.jpg
012.jpg
013.jpg
014.jpg
015.jpg
016.jpg

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.855 387 20
Bardzo ciekawy model. Świetnie wygląda i podoba mi się. (y)
Za tydzień zaczyna się szkoła, więc modele trzeba odstawić do gabloty, zaczynamy pakować plecaki.
Idziesz do szkoły? Super, gratuluję. (y)(y)(y) Ja też od czasu do czasu idę na jakieś podyplomowe szkolenia... z reguły krótkie, ale czasem i takie, które trwają rok albo dwa...

OP
OP
Pietras83

Pietras83

Znany użytkownik
Reakcje
3.251 15 3
Bardzo ciekawy model. Świetnie wygląda i podoba mi się. (y)

Idziesz do szkoły? Super, gratuluję. (y)(y)(y) Ja też od czasu do czasu idę na jakieś podyplomowe szkolenia... z reguły krótkie, ale czasem i takie, które trwają rok albo dwa...
Dziękuję Maćku.
Swoją edukację skończyłem na Politechnice z tytułem mgr już dawno temu. Teraz "pakuje" plecaki dzieciom, cała trójka maszeruje już do szkoły i przedszkola, więc zajęcie będzie :).

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Samochody osobowe 22