• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Początkujący modelarz

Pysiek90

Nowy użytkownik
Reakcje
20 0 0
Cześć, mam na imię Michał. Interesuję się ciężarówkami od dziecka ale od niedawna postanowiłem zacząć zbierać modele w skali 1:87. W chwili obecnej posiadam cztery zestawy ale systematycznie będę powiększał kolekcję ;)
20250307_185515.jpg

Slavi

Znany użytkownik
Reakcje
2.903 5 0
Modele w malowaniu Bode słyną z tego, że są robione powyżej Herpowskiego standardu a ta Scania zdecydowanie to potwierdza.
Vogel i ten DAF to zdecydowanie najwyższa półka wśród ogromu malowań w naszej skali. Dodatkowo ta konkretna miniatura jest mocno limitowana i zaczyna osiągać ceny trzycyfrowe, oczywiście w € :D Świetne modele i czekamy na więcej! ;)

OP
OP
P

Pysiek90

Nowy użytkownik
Reakcje
20 0 0
Modele w malowaniu Bode słyną z tego, że są robione powyżej Herpowskiego standardu a ta Scania zdecydowanie to potwierdza.
Vogel i ten DAF to zdecydowanie najwyższa półka wśród ogromu malowań w naszej skali. Dodatkowo ta konkretna miniatura jest mocno limitowana i zaczyna osiągać ceny trzycyfrowe, oczywiście w € :D Świetne modele i czekamy na więcej! ;)
Zgadnij Kolego skąd mam tego DAF-a? ;)

OP
OP
P

Pysiek90

Nowy użytkownik
Reakcje
20 0 0
Witajcie, dzisiaj prezentuję Wam ciekawy model Mercedesa Actrosa GigaSpace w spedycji Jurgen Ehrmann Transporte. Może ktoś mi powie więcej o tym modelu ponieważ przejrzałem internet i nieznalazlem takiego :niepewny:
1000005002.jpg
20250312_173746.jpg
20250312_173808.jpg