Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Ja się na drukarkach za bardzo nie znam. Mam znajomego który ma drukarke i mówił że może mi wydrukować ale nie wiem w jakiej technologi. Może się zapytam
Po długim czasie wreszcie zdecydowałem się coś wydrukować.
Ostatecznie modelu nie wydrukowałem u kolegi ponieważ modele były niskiej jakości.
Wybrałem Ty3-194 z jarocińskiej kolejki.
Model wstępnie złożony jeszcze nie sklejony i nie pomalowany. Parowóz będzie niestety tylko analogowy ale planuje zamontować diody SMD aby można było później wstawić dekoder.
Jutro postaram się zrobić lepsze zdjęcia w dziennym świetle.
Mała aktualizacja. kocioł zahaczał o silnik przez co parowóz prawie się nie poruszał, kiedy próbowałem go poszerzyć niestety pękł.
więc kocioł będę drukował od nowa z kilkoma poprawkami.
Mała aktualizacja. kocioł zahaczał o silnik przez co parowóz prawie się nie poruszał, kiedy próbowałem go poszerzyć niestety pękł.
więc kocioł będę drukował od nowa z kilkoma poprawkami.