Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Jak dla mnie pomarańczowa . Najlepiej to na pierwszym zdjęciu widać . Scania ma naczepę z żółtą plandeką i zrobił się dość duży kontrast . Na czerwony za jasna .
Dla mnie to też zdecydowanie pomarańcza. A co do ciągników to trafiały się różne. Kiedyś ktoś już pokazywał zdjęcia białego Volvo F12 oraz Fiata.
Super że takie fotki "wypływają" na światło dzienne.
Dzięki. Próbowałem dopasować ten napis do któregoś z większych miast w byłym katowickim i im dłużej porównywałem, tym mniej mi pasowało. Kolejny Liazik będzie więc z PKS Gliwice.
Transbud ll we Wrzeszczu (przy przystanku SKM Zaspa) - wjazd od ulicy Braci Lewoniewskich. Juz tego miejsca nie ma ale zostala na Google maps Jakosc techniczna nie jest najwyzszych lotow ale za to wartosc historyczna!