• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

1:1 PKS, PEKAES, TRANSBUD itp.

Reakcje
1 0 0
Nasi są na emigracji ;) Ale sentymenty pozostały ;) Inna sprawa, że pasuje ten znaczek jak świni siodło ;)
Swinie to moze twoja specialnosc ja osobiscie gustuje w koniach Drogi Heniu siodlo jest Hollanda -orginalne jeszcze, do tego jeszcze musisz zabonowac przyczepe ja mam Stoughtona 04 bude.A pro po stickerow PKSa to jest znaczek rozpoznawalny dla naszej ekipy-nie flaga.Taki moj hold dla starej ekipy po fachu.

Reakcje
1 0 0
Pasuje czy nie zaraz ktoś Ci wypomni że to nie ten temat :) Cóż........ Kenworth K100 w każdym malowaniu jest ładny!
Ciesze sie ze malowanie Ci sie podoga ,bo orgialnie byl niebiski tylko pomalowal go moj dobry znajomy Louis z Mexico City na goscinnych wystepach w Chicago.Te ladne paski to moja inwencja tworcza a la Zlote lata 70-te.Cholera zajelo mi to 4 dni.
Dokladnie to jest KW K100E... to E znaczy skrzynie Eaton Fuller, tu jest 13-stka.

PS.PANOWIE swietna strona,super zdjecia,super robota,w PKSie nigdy nie jezdzilem.
POZDRAWIAM WSZYSTKICH,WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO

kuba007

Aktywny użytkownik
Reakcje
1.079 1 0
To nie poczciwy stary pekaes w którym jeździł mój krewny w Śremie ale zmieniony i nowy - ale jednak to pekaes
Tak prywatnie to pekaes tylko kolor yellow.
pekaes_ciezarowki.jpg

"Prawie robi wielką różnicę"
ipl.jpg

OP
OP
Irokez46

Irokez46

Znany użytkownik
Reakcje
12.034 47 0
Dobrze dla was niech sobie będzie to pekaes, dla mnie i dla wielu fanów tej firmy to już tylko tak jak pisałem nic nie znaczący napis na naczepie.To była firma jak w całej Europie ich ciągniki i naczepy były rozpoznawalne, to była historia i tradycja.Teraz jest samochód w większości przypadków każdy z innej parafii z tym nic nie znaczącym już napisem.

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Skala 1:1 8