Jako że zaraz przyjdzie mój model zauważyłem że kąt załamania wiatrownic odbiega mocno od oryginału. Pytanie czy w ogólnym odbiorze nie będzie to przesadnie zaburzać linii parowozu?
Załamanie światła na tym elemencie ma też jak dla mnie negatywny wpływ na kolor wiatrownic ... Nie wydaje się wam podobnie?
Pamniętam za dzieciaka jak taka przyjeżdżała do Błonia. Przypisana była do MD Sochaczew. W Błoniu była wodowana, ciągnęła Bipy na pewno do Sochaczewa może nawet Kutna. Niestety nie pamiętam jaki miała numer. Ale kolor to był taki zielony jak sałata, którą hodowaliśmy w ogórdku za domem
.
Fajnie jakby te TKt48 miały 2 dynamiczne generatory dymu tak żeby, po za wiadomo kominem, dym buchał z silników

.
Otwierane drzwi paleniska po naciśnięciu eFki na Fredzie razem z dźwiekiem i pojawiającą się poświatą ognia

.
W sumie jakiś przydział z okolic Warszawy też by się przydał. Wtedy wstrzymałbym się z zakupem bo jednak takie przeróbki to ciężka sprawa albo droga jak się korzysta z usług zewnętrznych. No ale co poradzić.
Może ktoś ma jakieś przecieki?
...