Powiem Ci Wojtek tu na forum, żeby to Wszyscy mogli przeczytać, bo już mnie to drażni. Niby nie masz do mnie żalu, a jednak.
To nie jest żadna kradzież. Nie ma w tych dźwiękach żadnej Twojej własności intelektualnej. Dostałem nagrania, nie Twojego śpiewu, tylko nagrania maszyny, która nie była nawet Twoją własnością, a że Twoim sprzętem, to inna kwestia. Z tego co mi wiadomo to niejaki Tomasz Małkowski, do którego masz takie pretensje, razem z Tobą te dźwięki nagrywał, a jaka była umowa między Wami, to nie wiem. Poza tym w tej formie, którą Ty posiadasz mało się to do wgrania do dekodera nadaje. Plik trzeba umiejętnie oczyścić i podzielić na wiele mniejszych. Brakuje wielu dźwięków towarzyszących pracy tej lokomotywy.
Nagrywaliście to koło 9-ciu lat temu i teraz Ci się przypomniało?
Ja za dźwięk nic nie kasuję, a za przygotowanie dekodera i jego montaż, a to jest ogromna różnica.
Jeśli twierdzisz, że ktoś Ci coś ukradł, to idź na Policję, złóż zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa i pochwal się tu na forum. Zachowasz się jak facet, a nie stękasz przy każdej okazji jak baba.