Buonasera a tutti!
Na samym wstępie, pragnąłbym podziękować, za Wasze przyjęcie modelu pekaesowskiego fiata.
Fajnie, że zwrócił na siebie uwagę.
No cóż - idąc na łatwiznę - przedstawiam drugiego.
Tym razem w wersji 6x2
Po krótce o modelu.
Kabinie zmuszony byłem poświęcić nieco więcej czasu, bo w przeciwieństwie do poprzedniej, ta była dość niechlujnie wylana od wewnątrz.
Mocniej pochyliłem się nad widocznym frontem odchudziwszy go na tyle by nie ryzykować zniszczenia skorupy.
Jak zwykle przebudowałem wydech, by zmieścić zapas.
Zbiornik na paliwo - większy - bo zestaw latał przeca na Bliski Wschód.
Osobnym rozdziałem jest naczepa.
Zmieniona belka, błotniki, podwójny zapas, zbiornik na paliwo, skrzynki, agregat z wydruku i trawiona drabinka
Chciałem by wyglądała, jak oryginalny trailor
Cóż jeszcze? Zestaw kompletny czyli mamy zgrane rejestracje ciągnika i naczepy oraz numer inwentarzowy.
No to start.
Udanego weekendu.
P.s @Tomek M. Wspominałeś coś o jakiś chinkach?
Na samym wstępie, pragnąłbym podziękować, za Wasze przyjęcie modelu pekaesowskiego fiata.
Fajnie, że zwrócił na siebie uwagę.
No cóż - idąc na łatwiznę - przedstawiam drugiego.
Tym razem w wersji 6x2
Po krótce o modelu.
Kabinie zmuszony byłem poświęcić nieco więcej czasu, bo w przeciwieństwie do poprzedniej, ta była dość niechlujnie wylana od wewnątrz.
Mocniej pochyliłem się nad widocznym frontem odchudziwszy go na tyle by nie ryzykować zniszczenia skorupy.
Jak zwykle przebudowałem wydech, by zmieścić zapas.
Zbiornik na paliwo - większy - bo zestaw latał przeca na Bliski Wschód.
Osobnym rozdziałem jest naczepa.
Zmieniona belka, błotniki, podwójny zapas, zbiornik na paliwo, skrzynki, agregat z wydruku i trawiona drabinka
Chciałem by wyglądała, jak oryginalny trailor
Cóż jeszcze? Zestaw kompletny czyli mamy zgrane rejestracje ciągnika i naczepy oraz numer inwentarzowy.
No to start.
Udanego weekendu.
P.s @Tomek M. Wspominałeś coś o jakiś chinkach?
-
11
-
5
- Pokaż wszystkie