• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Diorama PASIA Hobby - Dioramy

Reakcje
1.328 4 1
Coś pięknego :) Aż przy tych mrozach człowiek zatęsknił za słońcem i zieleniną :)
Jedyne co mi coś kłuje w oczy to te wielkie dziury w nawierzchni na wiadukcie, przy takich dziurach to chyba już by był wyłączony z użytku bo grozi zawaleniem, przynajmniej tak mi się wydaje :)

kolighyt

Znany użytkownik
Reakcje
710 5 0
[QUOTE="Jedyne co mi coś kłuje w oczy to te wielkie dziury w nawierzchni na wiadukcie, przy takich dziurach to chyba już by był wyłączony z użytku bo grozi zawaleniem, przynajmniej tak mi się wydaje :)[/QUOTE]
Ten wiadukt wygląda bardziej jakby go już jakieś drony zbombardowały :) Piękna zieleń i nastawnia.

OP
OP
Sweter

Sweter

Użytkownik
Reakcje
456 0 0
Coś pięknego :) Aż przy tych mrozach człowiek zatęsknił za słońcem i zieleniną :)
Jedyne co mi coś kłuje w oczy to te wielkie dziury w nawierzchni na wiadukcie, przy takich dziurach to chyba już by był wyłączony z użytku bo grozi zawaleniem, przynajmniej tak mi się wydaje :)
Uwierz mi, że przejeżdżałem przez wiadukty w gorszym stanie ;)

kaktus

Użytkownik
Reakcje
44 3 0
Czekam może złudnie, ale z nadzieją, że kiedyś zobaczę filmy na YT z budowy tych dzieł:love:

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Buduję makietę 11
Buduję makietę 230
Buduję makietę 107