Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Jak już Wiesz, bardzo mi się Twoje prace podobają jak również imponujesz mi precyzją oraz tempem i sprawnością prac. Pomysł z umieszczeniem modeli w ich naturalnym środowisku czyli dioramie PGR-u wypadł doskonale.
Wracam do oglądania. Brawo Ty.
Jak już Wiesz, bardzo mi się Twoje prace podobają jak również imponujesz mi precyzją oraz tempem i sprawnością prac. Pomysł z umieszczeniem modeli w ich naturalnym środowisku czyli dioramie PGR-u wypadł doskonale.
Wracam do oglądania. Brawo Ty.
Sprzęt rolniczy dobrze pomalowany. Mam takie uwagi
- pod zdjęciami brakuje co to za model i jego producenta
- czy kolor był skopiowany z oryginału
- bele siana chyba za równo sprasowane, bo jak oglądałem filmy z prasą zwijającą Z-230 to nie jest tak idealnie
Sprzęt rolniczy dobrze pomalowany. Mam takie uwagi
- pod zdjęciami brakuje co to za model i jego producenta
- czy kolor był skopiowany z oryginału
- bele siana chyba za równo sprasowane, bo jak oglądałem filmy z prasą zwijającą Z-230 to nie jest tak idealnie
Cześć. Kolory brane na podstawie zdjęć. Były rózne malowania. Co do bel bele na stos mam takie które nie są równe. Tutaj zastosowqłem inne akurat te wchodziły na przyczepy
Wieś w miniaturze. Za dzieciaka po przyjeździe od wujka z wakacji robiliśmy maszyny rolnicze z papieru i bawilismy się w wieś. Teraz to dopiero są możliwości. Gratuluje świetnej kolekcji
Muszę się przyznać, że przez przypadek trafiłem na ten wątek, więc wróciłem do początku i z zapartym tchem obejrzałem sobie to co na tych 4 stronach pokazałeś. Był taki moment kiedy zadałem sobie pytanie „ kiedy on to pomaluje i czy wogóle da radę, będzie to rozbierał do malowania?” Ale jak widać dałeś radę i jestem pod wielkim wrażeniem całego projektu, jakości wykonania i wiedzy merytorycznej jak i modelarskiej .Od samego oglądania tego sprzętu, aż czuć gnojem Szacun wielki i tak trzymaj. Od dziś Cię obserwuję i czekam na kolejne modele.